Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Ρεθυμνιώτης στην καταγωγή, σε συνέντευξή του μίλησε για τον ρόλο του και όσα πρόκειται να συμβούν στα επόμενα επεισόδια.
 
«Ξαφνικά, αλλάζουν τα πάντα. Φανταστείτε αυτό τον άνθρωπο να έρχεται αντιμέτωπος με τον καλύτερό του φίλο και με μια πράξη που συνειδητοποιεί ξαφνικά ότι πιθανόν δεν θα έπρεπε να έχει γίνει.
 
Άλλο να είναι πεθαμένος ο πρώην σύζυγος της συζύγου σου και άλλο να ξέρεις ότι βρίσκεται εν ζωή και αντιμέτωπος μαζί σου. Φαντάζομαι και στον ίδιο τον Βρουλάκη -κατά κόσμον Στέλιο Μάινα- δεν θα αρέσει αυτή η εξέλιξη. Έφυγα, δηλαδή, και δεν υπήρχε άλλη γυναίκα στον κόσμο, παρά η δική μου; Άρα, μπορεί και όσο ήμασταν μαζί, να υπήρχε και κάτι άλλο μεταξύ σας, που εγώ δεν γνώριζα;».
 
 
- Ένα ακόμη χτύπημα για τον Παύλο Βρουλάκη;
 
 
«Μετά το παιδί του, τον κολλητό του, τη γυναίκα του, τον ξάδελφό του, που τον είχε σαν αδελφό».
 
 
- Τα όπλα δεν θα σιγήσουν ποτέ;
 
«Δεν ξέρω, βέβαια, αλλά έτσι πιστεύω. Νομίζω ότι θα υπάρξουν καυτές εξελίξεις στη σειρά και ανάμεσα στους δύο φίλους, τον Δημήτρη Μαραθάκη και τον Παύλο Βρουλάκη. Απ’ ό,τι έχω μάθει από την παραγωγή, υπήρχε μεγάλος έρωτας ανάμεσα στον Παύλο και την Αιμιλία.
 
Συνεπώς, υπάρχει μια ανασφάλεια για τον Δημήτρη Μαραθάκη. Η Αιμιλία θα συνεχίσει να είναι μαζί του ή θα επιστρέφει στον Παύλο; Θα αναζωπυρωθεί ο παλιός έρωτάς τους;
 
Είναι πολλοί οι δρόμοι που ανοίγονται. Πραγματικά, πιστεύω ότι ο δεύτερος κύκλος της σειράς θα έχει ενδιαφέρον και για μένα, αλλά και για τους τηλεθεατές που παρακολουθούν τη σειρά».