Αυτή η νύχτα μένει: Δεκαετία του ‘80, σε μια ελληνική επαρχία που ξέρει να γλεντάει, συνυπάρχουν το φως και το σκοτάδι.
 
Οι θαμώνες του νυχτερινού μαγαζιού «Όνειρο» αφηγούνται τις ιστορίες τους...
  
Πίσω από τους δυνατούς προβολείς του νυχτερινού κέντρου «Όνειρο», πίσω από το λαμπερό μακιγιάζ και τα φανταχτερά ρούχα των τραγουδιστριών, που ανεβαίνουν κάθε βράδυ στην πίστα, αποκαλύπτεται το πραγματικό πρόσωπο της νύχτας και αναβιώνει η κουλτούρα μιας άλλης εποχής.
 
Διαφορετικοί άνθρωποι και διαφορετικοί κόσμοι διασταυρώνονται: αυτός της νύχτας και του περιθωρίου, από τη μια, κι αυτός της μέρας και της έννομης τάξης από την άλλη.
 
 
Όταν ο Χρήστος, ο αυτοδημιούργητος δήμαρχος μιας επαρχιακής πόλης, μαθαίνει ότι ο Στρατής, ο ντόμπρος και ασυμβίβαστος ιδιοκτήτης ενός τοπικού σκυλάδικου, δεν ήταν μια περιστασιακή σχέση της γυναίκας του αλλά ο κρυφός της έρωτας για 20 χρόνια, το μαγαζί του δεύτερου και ολόκληρος ο κόσμος του αρχίζουν να δέχονται έναν ανελέητο πόλεμο από παντού.
 
Καθώς τα μυστικά όλων αποκαλύπτονται, ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται και οι άνθρωποι κερδίζουν μια δεύτερη ευκαιρία.
 
Ταυτόχρονα, ένας ανεξιχνίαστος φόνος, που συνδέεται με το παρελθόν τους, συνεχίζει να τους απειλεί.
 
 
Γιάννης Στάνκογλου: «Η σειρά προέρχεται από ένα υπέροχο βιβλίο και ξεκινά με πολύ μεγάλες προσδοκίες κατά τη γνώμη μου. Τόσο από τους ανθρώπους που είναι πίσω από τις κάμερες αλλά και από όσους θα είναι μπροστά.
 
Πρόκειται για ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών. Πιστεύω ότι θα είναι μια πολύ ωραία και μεγάλη παραγωγή. Είναι ένα πράγμα που εγώ δεν έχω ξανακάνει, σε σχέση με το χαρακτήρα μου τουλάχιστον. Από την άλλη, με εξιτάρει όλο αυτό, η δεκαετία του ’80, τα μπουζούκια... Εγώ κάνω το δήμαρχο σε μια επαρχιακή πόλη, ο οποίος κάποια στιγμή έχει θέμα με τη νύχτα».
 
Όσο για τη συνεργασία του με τον Βασίλη Μπισμπίκη, ανέφερε: «Πρώτη φορά συνεργάζομαι με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Όταν μας πήραν τηλέφωνο και τον έναν και τον άλλον είπαμε, σαν φιλαράκια, “πάμε, αλλά θα είμαστε μαζί. Άμα φύγεις, θα φύγω”. Γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια με τον Βασίλη. Υπάρχει εκτίμηση μεταξύ μας και νομίζω στη σειρά θα είναι δύο πόλοι πολύ δυναμικοί». Για το ρόλο που θα ερμηνεύσει δηλώνει: «Έχω όρεξη για δουλειά και είναι ένας χαρακτήρας που με εξιτάρει. Με το να ασχοληθώ μαζίτου, μου δίνει ζωή».
 
 
Βασίλης Μπισμπίκης: «Αισθάνομαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην προετοιμασία αυτής της σειράς, με αυτούς τους σπουδαίους ηθοποιούς που θα την πλαισιώσουν και τους συντελεστές. Αγωνιώ να ξεκινήσουμε γυρίσματα». Όσο για το συμπρωταγωνιστή του, λέει: «Με τον Γιάννη Στάνκογλου είμαστε φίλοι. Είναι μεγάλη η χαρά που θα συμμετέχει και ο Γιάννης. Θα βρεθούμε πρώτη φορά αντιμέτωποι, γιατί δεν έχουμε δουλέψει ξανά μαζί. Αποδέχτηκα σχεδόν αμέσως την πρόταση, αν και είχα κάποιες υποχρεώσεις με την περιοδεία της παράστασης “Αντιγόνη”. Βρήκαμε την άκρη και όλα καλά».
 
 
Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Ο ρόλος μου είναι ο Βασίλης. Μαχόμενος δημοσιογράφος θα έλεγα, που εμπλέκεται στις ιστορίες αυτής της μικρής κοινωνίας. Έχω χαρεί πολύ, γιατί βρίσκομαι με συναδέλφους που εκτιμώ και έχουμε δουλέψει μαζί στο παρελθόν».
 
Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Είμαι η Ζέτα. Τραγουδάω αρκετά χρόνια και έχω ένα αρκετά σκοτεινό παρελθόν. Έχω τη χαρά με τους περισσότερους να έχω δουλέψει στο θέατρο. Οπότε γνωριζόμαστε. Και με αρκετούς από τους τεχνικούς και συνεργάτες ' της σειράς έχουμε δουλέψει αλλού. Νιώθω οικεία».
 
Κόρα Καρβούνη: «Θα υποδυθώ τη Νίτσα. Είναι το ντουέτο της Ζέτας στην πίστα αλλά και η καλύτερη και πιο έμπιστη φίλη της».
 
Άννα Μάσχα: «Υποδύομαι τη Διαμάντω, το αηδόνι του μαγαζιού. Η βασική τραγουδίστρια».
 
Νικολέττα Καρρά: «Είμαι η Νίκη, τραγουδίστρια στο μαγαζί, η οποία κουβαλά το δικό της παρελθόν και ένα πολύ ιδιαίτερο μέλλον στην εξέλιξη της σειράς».
 
 
Κώστας Μπερικόπουλος: «Νιώθω πολύ χαρούμενος που ξεκινάμε. Είναι ένα εξαιρετικό βιβλίο, πολύ ωραία ταινία και ελπίζουμε να κάνουμε και μια πολύ ωραία σειρά».
 
Ελένη Ρουσσινού: «Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε τηλεοπτική σειρά. Υποδύομαι τη Μαρίνα, τη σύζυγο του δημάρχου. Μια γυναίκα μορφωμένη, καλλιεργημένη και ξεχωριστή για την κοινωνία της πόλης».
 
Νίκος Απέργης: «Ανυπομονώ να ξεκινήσω. Δεν μπορώ να πω πολλά, καθώς και εγώ δεν ξέρω πολλά για το ρόλο μου. Βέβαια, διαβάζοντας κάθε μέρα τα επεισόδια που μου έρχονται, έχω μια τρελή αγωνία να δω πώς θα είναι να ζω στο ’80».
 
Γιάννης Εγγλέζος: «Ο ρόλος μου είναι ο αστυνομικός Αλέξανδρος. Ένα ευαίσθητο παιδί, γεμάτο ανησυχίες».
 
 
Ναταλί Σουίφτ: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί πιστεύω ότι θα είναι μια δουλειά πολύ όμορφη. Έχει μαζευτεί πολύ ωραίος κόσμος. Έχει βασιστεί πάνω σε ένα εξαιρετικό βιβλίο. Αναφέρεται σε μια εποχή που για μένα φαντάζει πολύ ενδιαφέρουσα».
 
gossip-tv.gr