Ακόμη δεν ξεκίνησε καλά - καλά το Survivor All Star, που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής (08/01), και έχουμε ήδη την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση για φέτος.

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από την εκπομπή "Πρωινό μας", όπου αναφέρθηκε πως ένας από τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, ζήτησε να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο λίγες μόλις ώρες μετά από το πρώτο επεισόδιο.

 Όλα δείχνουν πως μία παίκτρια δεν αντέχει τις δυσκολίες και παίρνει την μεγάλη απόφαση να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες της, αλλά και τον Άγιο Δομίνικο.

Η παίκτρια αυτή έχει εκφράσει από την αρχή πως αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας, τα οποία δε της επιτρέπουν να συνεχίσει τα αγωνίσματα. Επομένως, ανακοινώνει στον Γιώργο Λιανό πως πρέπει να αποχωρήσει.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως την οικειοθελή αποχώρηση της παίκτριας θα τη δούμε το βράδυ της Τετάρτης (11/01).

Τη θέση της θα πάρει μία άλλη all star παίκτρια, η οποία επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο. Αυτή δεν αποκλείεται να είναι η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία βρίσκεται στην… αναμονή, για να μπει ξανά στο παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί πως η παίκτρια που εκφράζει την επιθυμία να φύγει, είναι η Βρισηίδα Ανδριώτου. Θα είναι αυτή που θα ανακοινώσει την οικειοθελή της αποχώρηση, ή θα δούμε την ανατροπή από άλλη παίκτρια του all star survivor;