Η προσπάθεια να χάσεις βάρος με ασφάλεια μπορεί να είναι δύσκολη. Έχει μελετηθεί ευρέως, ότι οι ακραίες δίαιτες με εξαιρετικά περιοριστική πρόσληψη θερμίδων δεν αποδίδουν μακροπρόθεσμα, αλλά ακολουθώντας τη δοκιμασμένη και αληθινή συμβουλή της κατανάλωσης τροφών πλούσιων σε θρεπτικά συστατικά με μέτριες μερίδες, μπορεί να σου φαίνεται σαν μια αργή διαδικασία.

Περισσότερα...

Ένα ζευγάρι από το Μεξικό σκέφτηκε έναν ιδιαίτερο τρόπο ώστε να αποταμιεύσει χρήματα..

Περισσότερα...

Λίγο ότι τα Χριστούγεννα πέρασαν και πρέπει να μαζευτούμε λίγο ότι τα γλυκά είναι μία αμαρτία που δεν κόβετε εύκολα σου έχουμε το τέλειο γλυκό με τόσες λίγες θερμίδες που είναι σκέτη απόλαυση και όχι αμαρτία. 

Περισσότερα...

Ποια γυναίκα δεν ασχολείται με τα μαλλιά της από το τι χρώμα θα τα βάψω πως θα τα κόψεις μέχρι τι χτένισμα θα κάνεις.

Περισσότερα...

Το γεγονός ότι ένα ελληνικό μπαρ κατάφερε να ανέβει στην 3η θέση της λίστας με τα 50 καλύτερα μπαρ του κόσμου (World’s 50 Best Bars) είναι πολύ ευχάριστο νέο,.

Στη περσινή ‒διαδικτυακή‒ απονομή είδαμε το The Clumsies να σκαρφαλώνει τρία σκαλιά παραπάνω στη διεθνή κατάταξη, μετά το Connaught Βar στο Λονδίνο, που βρέθηκε αυτή τη φορά στην κορυφή, και το Dante της Νέας Υόρκης που φέτος απέσπασε τη δεύτερη θέση.

Η ομάδα του φημισμένου αθηναϊκού μπαρ, που πρωτοάνοιξε τις πόρτες του το 2014 στην οδό Πραξιτέλους, κάνει πολύ μεθοδική δουλειά. Δημιουργικά, με σύγχρονες τεχνικές κι απρόσμενα υλικά, τα υψηλών προδιαγραφών κοκτέιλ τους κερδίζουν τη μια διάκριση μετά την άλλη. Το επίσης εξαιρετικό Baba au Rum, στην οδό Κλειτίου, που έχει κι εκείνο σταθερή παρουσία στη λίστα με τα 50 καλύτερα μπαρ και χαίρει μεγάλης εκτίμησης στη διεθνή σκηνή, απέσπασε φέτος την 31η θέση.

 

perierga.gr

 

 

Τι και αν είμαστε κοντά στην λήξη των γιορτών... θέλεις λίγο να ξεφύγεις από τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες αλλά δεν θέλεις να χάσεις και το γλυκάκι σου...εμείς βρήκαμε το καλύτερο για εσένα.

Περισσότερα...