Αποτέλεσμα εικόνας για agioy balentinoy

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι η ημέρα της χαράς και του έρωτα ανεξαρτήτου ηλικίας γιατί όλοι βρίσκουν την αφορμή να δείξουν την αγάπη τους στο έτερον τους ήμισυ.

Επειδή αυτή η μέρα πλησιάζει, δεν θα πρέπει να παραλείψουμε το δώρο που θα κάνουμε στους αγαπημένους/ες μας, γι΄αυτό και συγκεντρώσαμε προτάσεις δώρων που θα εκπλήξουν ευχάριστα την/τον σύντροφό σας.

 

Η No1 all time classic επιλογή που δεν θα άφηνε ασυγκίνητη καμία γυναίκα είναι τα λουλούδια.

Αποτέλεσμα εικόνας για λουλουδια ανθοδεσμη

Επισκεφτείτε ένα ανθοπωλείο  για να επιλέξετε ανθοδέσμες, μπουκέτα, συνθέσεις λουλουδιών σε καλάθια αλλά και δώρα όπως σοκολατάκια, μπαλόνια & αρκουδάκια.

 

Όσο κλισέ και να ακούγεται, ένα ρομαντικό ραντεβού είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο επιτυχημένα δώρα που μπορεί να κάνει κανείς στην αγαπημένη του.

Αποτέλεσμα εικόνας για ρομαντικο ραντεβου

 Αρκετά εστιατόρια δημιουργούν ειδικά μενού γι’ αυτήν την ημέρα, με το κόκκινο χρώμα να κυριαρχεί τόσο στην εμφάνιση των φαγητών όσο και στη διακόσμηση του χώρου.

 

Εάν αναζητάτε πρωτότυπα δώρα για το σύντροφό σας….. Κάντε το καλύτερο δώρο επιλέγοντας κάποιο από τα πακέτο δώρου μασάζ που χαλαρώνουν και αναζωογονούν. Σίγουρα θα το λατρέψει! η μπορείτε να κάνετε εσείς στο έτερον ήμισυ ερωτικό μασαζ...

Σχετική εικόνα

 

Τα αρώματα φυσικά είναι μία από τις all time classic επιλογές αλλά μην ξεχάσετε να πάρετε κέρμα από τον αγαπημένο σας γιατί λένε ότι το άρωμα έχει έχει τσακωμό αν δεν πάρεις πίσω κέρμα

Αποτέλεσμα εικόνας για αρωμα

Εάν θέλετε να της κάνετε ένα ιδιαίτερο κοσμήματα και σίγουρα έχεις μπει στο πνέυμα της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου σχεδιάζοντας εντυπωσιακά κοσμήματα σε σχήμα καρδιάς που αναδεικνύουν τη θηλυκότητα.

Αποτέλεσμα εικόνας για κοσμηματα αγιου βαλεντινου

 

Μιλώντας για θηλυκότητα δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τα γυναικεία εσώρουχα ως ένα από τα πιο hot δώρα για την ημέρα που είναι αφιερωμένη στον θεό του έρωτα.

 Επιλέξτε μοναδικά κόκκινα εσώρουχα η και για κάτι ποιο ιδιαίτερο υπάρχουν τα εσώρουχα σοκολάτας!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για εσωρουχα αγιου βαλεντινου που τρωγονται

 

Επειδή τα παπούτσια είναι το αγαπημένο αξεσουάρ και είναι ένα δώρο που πάντα θα εκτιμούν και ποτέ δεν θα βαρεθούν είναι μία εξίσου ωραία λύση.

Αποτέλεσμα εικόνας για κοκκινεσ γοβεσ

Ένα ρολόι είναι μια καλή και πάντα διαχρονική επιλογή για ανδρικό και γυναικείο δώρο. .

Αποτέλεσμα εικόνας για δωρο ρολοι

 

 

Τέλος, εάν θέλετε να μαγέψετε τον καλό σας με τις ζαχαροπλαστικές σας ικανότητες, ένα υπέροχο γλυκό είναι ό,τι πρέπει για να απογειώσει τη ρομαντική ατμόσφαιρα.

Αποτέλεσμα εικόνας για γλυκα για αγιοθ βαλεντινοθ