Έκανε διάρρηξη στο σπίτι του πρώην για να διαγράψει γυμνή φωτογραφία της

Μετά από ένα χωρισμό, συχνά αντικείμενα του ένος συντρόφου μένουν στο σπίτι του άλλου και πρέπει να επιστραφούν. Στην εποχή μας όμως εκτός από τα υλικά αγαθά υπάρχουν και τα ψηφιακά...

Όταν η Jana Hocking χώρισε με επεισοδιακό τρόπο από το αγόρι της δεν μπορούσε να βγάλει απο το μυαλό της πως εκείνος είχε στο κινητό του μία γυμνόστηθη φωτογραφία που του είχε στείλει. Η σκέψη πως στο θυμό του για το χωρισμό θα μπορούσε να την μοιραστεί με άλλους, η Jana αποφάσισε να διαρρήξει το σπίτι του!

Όταν ο πρώην της έπεσε για ύπνο, τρύπωσε από το παράθυρο. Σιγουρεύτηκε ότι κοιμάται αρκετά βαθιά... από το ροχαλητό του και δίχως δεύτερη σκέψη άρπαξε το κινητό του. Η φωτογραφία της σβήστηκε κι εκείνη εξαφανίστηκε πριν την πάρει είδηση. Όπως λέει και η ίδια πάλι καλά που τότε τα κινητά δεν είχαν αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Αφού ολοκληρώθηκε η αποστολή της, η Jana Hocking αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία της με ένα άρθρο στην Αυστραλιανή ιστοσελίδα whimn, το οποίο αναδημοσιεύτηκε στη New York Post.