Μπάσκετ

Αναβλήθηκε ο τελικός μπάσκετ

Δεν θα διεξαχθεί τελικά την ερχόμενη Κυριακή ο τελικός του κυπέλλου στο μπάσκετ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

 

Αυτό αποφασίστηκε μετά τη σύσκεψη που έγινε το πρωί στα γραφεία της Αστυνομικής διεύθυνσης νοτιοανατολικής Αττικής, με παρόντες τους υπεύθυνους των δύο ομάδων, της ΓΑΔΑ και ανθρώπων της Πολιτείας.

Η Ομοσπονδία ήθελε να διεξαχθεί ο αγώνας παρουσία φιλάθλων στα πρότυπα των προηγούμενων ετών, αλλά η Γενική Γραμματεία Αθλητιισμού συζητούσε μόνο για παρουσία μαθητών, κάτι που όμως ήταν ανέφικτο να γίνει στην προκαθορισμένη ημερομηνία.

Η κατάσταση οδηγήθηκε σε αδιέξοδο και πλέον μένει να βρεθεί πρώτα διαθέσιμη ημερομηνία (με μετακίνηση του προγράμματος της Α1) για τη διεξαγωγή του τελικού και οι συνθήκες που θα γίνει ο αγώνας.

πηγή.real.gr

Σχετικά Άρθρα

Καστρίτης: «Κόσμος, Αυτοπεποίθηση και Πάθος θα φέρουν τη νίκη»

Evripos 90FM

Στις 12 Οκτωβρίου το πρώτο τζάμπολ στη Β’ Εθνική.

Evripos 90FM

Στο All Star Game Καστρίτης, ΜακΦάντεν και Κάιζερ!

Evripos 90FM