Κοινωνία

Ευβοιώτης θα πάει στην Κροατία και ανήκει στον Ολυμπιακό!

Ένας Ευβοέας είναι ανάμεσα στους παίκτες που κλήθηκαν από τον κ. Αλέξανδρο Αλεξιάδη ενόψει της συμμετοχής της Εθνικής Ομάδας Προ-Παίδων (U16) στο Αναπτυξιακό τουρνουά UEFA U16 που θα διεξαχθεί στην Κροατία από 27 Απριλίου έως 2 Μαΐου.

Το ελληνικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει στα πλαίσια του προαναφερθέντος τουρνουά τη Σλοβενία (27/04, 14:30), την Κροατία (29/04, 17:00) και την Αρμενία (02/05, 10:15).

Ο Νεκτάριος Αλαφάκης, που είναι γεννημένος στις 13/3/2006 και ανήκει στον Ολυμπιακό Πειραιώς, είναι ο παίκτης από την Εύβοια που κλήθηκε με άλλους 19 να συμμετάσχει στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

O Αλαφάκης πήγε στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού τον Οκτώβριο του 2020 από τον Ηρακλή Ψαχνών (φωτό κάτω) και φέτος το Γενάρη υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο συμφωνώντας να παραμείνει στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ για άλλα τρία χρόνια (ανώτατη διάρκεια για ανήλικους)

Σχετικά Άρθρα

Κορονοϊός: Στα 15.909 τα νέα κρούσματα, 433 διασωληνωμένοι, 63 οι θάνατοι – Στο “κόκκινο” Εύβοια και Βοιωτία

Evripos 90FM

Μοσχάτο: Σε φυλάκιση 20 μηνών καταδικάστηκε ο καθηγητής για τη σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας γυμνασίου ! Όλοι οι διάλογοι με την έδρα !

Evripos 90FM

Προσλήψεις ΕΠΟΠ 2022 – Ένοπλες Δυνάμεις: Αναρτήθηκαν οι πίνακες των επιτυχόντων

Evripos 90FM