Τοπικά νέα

«Βούλιαξε» από κόσμο η πλατεία Μάλλιου για τη συναυλία της Ρένας Μόρφη

Σε μια κατάμεστη από κόσμο πλατεία Μάλλιου και με φόντο το εμβληματικό Κόκκινο Σπίτι, πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022, η συναυλία με τη Ρένα Μόρφη, που διοργάνωσε ο Οργανισμός Πολιτισμού του Δήμου Χαλκιδέων.

 

Μια μοναδική μουσική βραδιά, σε ρυθμούς Salsa, Latin και τραγούδια από τους δίσκους της μοναδικής Ρένας Μόρφη, που ξεσήκωσαν το κοινό, το οποίο τραγουδούσε, χόρευε και καταχειροκρότησε την καλλιτέχνιδα και την ορχήστρα της, για το υπέροχο αυτό καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι.
Στο τέλος της συναυλίας, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, ανέφερε ότι τα λόγια ήταν περιττά, καθώς η παρουσία του κόσμου και ιδιαίτερα των νέων, που υπερτερούσαν των θεατών, εξέφρασαν τη χαρά και την αγάπη τους στο πρόσωπο της Ρένας Μόρφη.

Σχετικά Άρθρα

Ψαχνά Ευβοίας: Έθαβε σε οικόπεδο κάνναβη διαφόρων ειδών

Evripos 90FM

Ιωνικές Ημέρες: Έναρξη των επετειακών εκδηλώσεων της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας στις 3 Σεπτεμβρίου

Evripos 90FM

Σοφία Νικολάου: Η Εύβοια πρέπει να βγει από την τουριστική απομόνωση

Evripos 90FM