Ειδήσεις

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη – Εκκενώθηκε το Νοσοκομείο σε πλοίο στο λιμάνι οι ασθενείς (video)

Εκκενώθηκε το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, απόφαση που ελήφθη παρουσία του υφυπουργού Υγείας Μάριου Θεμιστοκλέους και του προέδρου του ΕΚΑΒ Νίκου Παπαευσταθίου, οι οποίοι μετέβησαν στην πόλη το βράδυ της Δευτέρας (21/8).  
 
Στην απόφαση μεταφοράς των ασθενών με ασθενοφόρα σε υγειονομικές μονάδες εντός της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας οδήγησε η εξάπλωση της πυρκαγιάς η οποία από τα ξημερώματα του Σαββάτου επελαύνει σε οικισμούς του Δήμου Αλεξανδρούπολης, με τις φλόγες να είναι ορατές μετά τη 01.00 στην ευρύτερη περιοχή του νοσηλευτικού ιδρύματος.
 
Όπως φαίνεται σε βίντεο του e-evros.gr από το Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, το «Αδαμάντιος Κοραής» έχει μετατραπεί σε προσωρινό νοσοκομείο μετά την εκκένωση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου της πόλης (ΠΓΝΑ). Σύμφωνα με το Λιμενικό, 65 ασθενείς έχουν μεταφερθεί με ασφάλεια εντός του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Αδαμάντιος Κοραής».
 
 

Σχετικά Άρθρα

Σήμερα οι ανακοινώσεις κατά της σπατάλης ηλεκτρικής ενέργειας στο δημόσιο

Evripos 90FM

Η κοίμηση του Αγίου Νεκταρίου, το θαύμα και το εκκλησάκι στο Αρεταίειο!

Evripos 90FM

Πέντε ευρώ μπόνους σε αστυνομικό που θα εντοπίζει ΙΧ χωρίς τέλος κυκλοφορίας

Evripos 90FM