Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Η καταδίκη δεν αρκεί

«Κανείς δεν δικαιούται να χρησιμοποιήσει τα φαινόμενα βίας για πολιτική και κομματική εκμετάλλευση» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση που εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ με αφορμή την επίθεση στα γραφεία της ΝΔ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η επίθεση κατά των κεντρικών γραφείων της Νέας Δημοκρατίας με εγκληματικές μεθόδους υποκόσμου δείχνει ότι υπάρχουν κύκλοι που παίζουν αδίστακτα με τη βία και στρέφονται ευθέως κατά της δημοκρατικής πολιτείας.

Το ΠΑΣΟΚ καταδικάζει την τρομοκρατική ενέργεια, όμως σημειώνει ότι η καταδίκη δεν αρκεί. Όπως δεν αρκεί να κάνει η αστυνομία τη δουλειά της για την προστασία των πολιτών και των θεσμών. Η καταδίκη της βίας και η αντίδραση στα φαινόμενα αυτά πρέπει γίνει με μια φωνή από την ελληνική κοινωνία

Η συνεννόηση απέναντι στη βία είναι καθήκον όλων των πολιτικών δυνάμεων που σέβονται τη Δημοκρατία και το κράτος δικαίου. Κανείς δεν δικαιούται να χρησιμοποιήσει τα φαινόμενα βίας για πολιτική και κομματική εκμετάλλευση και οι ανεύθυνες και ανιστόρητες δηλώσεις του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σκουρλέτη δείχνουν πόσο αδιέξοδα και επικίνδυνα είναι τα μισόλογα και οι αμφιθυμίες.

Αυτό που οφείλουμε όλοι είναι να καταδικάσουμε ανοιχτά και υπεύθυνα κάθε μορφή βίας και μέσα από τη λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών να προστατεύσουμε την εθνική και κοινωνική συνοχή, την ασφάλεια και τα δικαιώματα των πολιτών ,το δημοκρατικό κεκτημένο της χώρας. Μόνο έτσι η πατρίδα μας θα βγει δυνατή από την κρίση».

real.gr

Σχετικά Άρθρα

ΑΝΕΛ: Ανακοίνωση τύπου για την «ΑΘΛΙΑ» ΔΗΛΩΣΗ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ

Evripos 90FM

Ποιούς όρους βάζει η Τρόικα για να δεχθεί την αναδιαπραγμάτευση

Evripos 90FM

Σ.Κεδίκογλου: Η καλλιέργεια τρούφας και οι πολλαπλές δυνατότητες μεταποίησής της προσφέρουν μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης.

Evripos 90FM