
Το γλέντι ξεκίνησε από νωρίς για τον ΑΟΝΑ στο ” Νίκος Κιλίμπας” και συνεχίστηκε το βράδυ στην χοροεσπερίδα που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό κοσμικό κέντρο. Η Αρτάκη “φιλοδώρησε” με 4-0 το “φάντασμα” του Ολύμπου Γυμνού και έφτασε κοντά στην τρίτη θέση της Α’ Κατηγορίας της Εύβοιας.
Ο αγώνας
Οι Αρτακιανοί από νωρίς έδειξαν τις προθέσεις τους και προηγήθηκαν με τον Γκάβαλη στο 21′ και εφτά λεπτά αργότερα ο Λούκας έκανε το 2-0 και δύο λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου 45λεπτου ο Μπασινάς πραγματοποίησε το 3-0, που ήταν σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος κι έχοντας το υπέρ τους σκορ, οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν την αναμέτρηση και στο 58′ ο Γκάβαλης, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, διαμόρφωσε το τελικό 4-0.
Αρτάκη (Ζέρβας): Τσάμαρης, Κολιόπουλος, Μπαλαμπάνης, Μπισμπικόπουλος, Ταψής, Γιωρ. Μαστροκώστας (45′ Αγγελάκης), Λούκας (62′ Γραμματικόγιαννης), Κονόμι, Λειβαδίτης, Γκάβαλης (77′ Λάμπρου), Μπασινάς (83′ Καράμπελας).
Όλυμπος Γυμνού (Κρόκος): Μωραϊτης (61′ Γιανονύλης), Κηρύκος (73′ Μπαρώτας), Ρουμπής, Σακκής, Θωμόπουλος, Ζαχαριάς (33′ Αργύρης), Ντούρμας, Ρωμανός, Μακρής (68′ Τσίγκας), Κοτρογιάννης, Σταματούκος.
