Ειδήσεις

Στην Χαλκίδα για τις νέες φυλακές η Ευβοιώτισσα Γ.Γ Σοφία Νικολάου

Στο παλιό πεδίο βολής όπου θα παραχωρηθεί για την μετεγκατάσταση του Κ. Κ. Χαλκίδας ώστε να δημιουργηθεί ένα νέο σύγχρονων προδιαγραφών Καταστήματος Κράτησης στην Χαλκίδας

επισκέφθηκε σήμερα η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής.

Η Ευβοιώτισσα Σοφία Νικολάου μετά την επίσκεψή της στο κατάστημα κράτησης Χαλκίδας, συνοδευόμενη από τον διευθυντή των φυλακών Σπύρο Αθανασίου επόπτευσε τον χώρο όπου αναμένεται να δημιουργηθούν οι Οικονομικές φυλακές περίπου 1000 θέσεων όπως δήλωσε .

Αξιζει να σημειωθεί ότι ο χώρος που βρίσκεται στο παλιό πεδίο βολής βρέθηκε ύστερα από προσωπικές ενέργειες της .

Η γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Θα συναντηθεί με τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό, τη δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα την Μητρόπολη Χαλκίδος και την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας.

 

Σχετικά Άρθρα

ΕΣΤΙΑΣΗ 24ωρη απεργία: Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ και βίντεο της Μαρίας Καράπα από την παραλία της Χαλκίδας! – Δείτε εικόνα τώρα από την συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος!

Evripos 90FM

Τέλη κυκλοφορίας 2022 με κωδικούς taxis στο myCar

Evripos 90FM

Βροχερός ο καιρός σήμερα – Πού αναμένεται χαλάζι

Evripos 90FM