Κοινωνία

Προκόπης Παυλόπουλος: Στο νοσοκομείο για παρακολούθηση- Νοσεί με covid-19

 

Στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους εισήχθη ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Η νοσηλεία του κρίθηκε αναγκαία αν και είναι εμβολιασμένος και ασυμπτωματικός λόγω του ότι έχει υποκείμενο νόσημα- χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ).

Από το νοσοκομείο Αλεξάνδρα εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Σήμερα 06/11/2021 και ώρα 11:10 π.μ. εισήχθη στη Θεραπευτική Κλινική του Γ.Ν.Α. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Καθηγητής Κος Προκόπιος Παυλόπουλος για προληπτικούς λόγους.

Ο πρώην ΠτΔ είναι εμβολιασμένος, ασυμπτωματικός, η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ καλή και κρίθηκε (από τον θεράποντα ιατρό του) προληπτικά η ολιγοήμερη παρακολούθηση σε Νοσοκομειακό περιβάλλον, λόγω του ατομικού ιστορικού του ως ασθενής ΧΑΠ.

Σχετικά Άρθρα

Χριστούγεννα 2021: Πότε κλείνουν τα σχολεία για τις γιορτές – Πότε ανοίγουν το 2022

Evripos 90FM

Χαλκίδα:  «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» – Πλήθος κόσμου στην παράσταση 

Evripos 90FM

“Ψηφιακό φακέλωμα” αυτοκινήτων: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

Evripos 90FM