Κοινωνία

Με την συνοδεία δικηγόρου καταθέτει ο οδηγός του τροχαίου στη Έξω Παναγίτσα!

 

Εξελίξεις για το τροχαίο ατύχημα με την εγκατάλειψη του θύματος που συνέβη το Σάββατο το απόγευμα έξω από το σούπερ μαρκετ ,“Τερτίπης”, Σύμφωνα με πληροφορίες του evripos 90fm.gr, ένας 42χρονος άνδρας που προσήλθε αυτοβούλως στην αστυνομία καταθέτει για το τροχαίο ατύχημα

Ο οδηγός από την Νότια Εύβοια συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του παρουσιάζει την δική του εκδοχή για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα.

 Να σημειωθει ότι το θύμα -που εγκαταλείφθηκε -ένας 46χρονος από τα Ψαχνά νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Αθήνα . Είναι υπάλληλος σούπερ μάρκετ και χτυπήθηκε την ώρα που περνούσε το δρόμο για να πάει ακριβώς αποθήκες . Στην αρχη διεκομίσθη Στο Γ .Ν. Χαλκίδας σοβαρά τραυματισμένος. Αλλα λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του καθώς και απώλειας μεγάλης ποσότητας αίματος μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μέχρι σήμερα.

 

Σχετικά Άρθρα

Εύβοια: Καρέ-καρέ η διάσωση μεταναστών στο στενό του Καφηρέα -Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό αγνοούμενων μεταναστών (VIDEO)

Evripos 90FM

Τραγωδία: Πέθανε μωράκι 4,5 μηνών στην Αγόριαννη Φωκίδας

Evripos 90FM

Καιρός – Ψύχος: Χαμηλές θερμοκρασίες! Δείτε την πρόγνωση της ΕΜΥ

Evripos 90FM