Πολιτική

Επιτέλους, ο Καραμανλής μίλησε!

«Το κυρίαρχο ζητούμενο στις επικείμενες εκλογές είναι η πολιτική και κυβερνητική σταθερότητα. Κρίσιμες αποφάσεις πρέπει να ληφθούν, διαρθρωτικές αλλαγές να προχωρήσουν γρήγορα και, πάνω απ’ όλα, επείγει μια ολοκληρωμένη αναπτυξιακή πολιτική που θα βγάλει τη χώρα από την αδιέξοδη δίνη της ύφεσης», αναφέρει με σημερινή του δήλωση ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.

«Η χώρα πρέπει να μπορεί να κυβερνηθεί με ξεκάθαρη πολιτική στόχευση και χρονικό ορίζοντα τετραετίας», υποστηρίζει ο κ. Καραμανλής, προσθέτοντας: «Διαφορετικά η πρωτοφανής περιπέτεια που βιώνει ο τόπος μπορεί να επιδεινωθεί σε όλα τα επίπεδα, οικονομικά, κοινωνικά, ακόμα και εθνικά».

Ο κ. Καραμανλής επισημαίνει πως «αναγκαία προϋπόθεση για την πολιτική και κυβερνητική σταθερότητα είναι η ενίσχυση της Νέας Δημοκρατίας. Όσο μεγαλύτερη στήριξη έχουν η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς, τόσο πιο βάσιμη γίνεται η ελπίδα ότι μπορούμε να βγούμε από την κρίση χωρίς ακόμα μεγαλύτερο κόστος».

protothema.gr

Σχετικά Άρθρα

Επιμένει στην αθώωσή της η Καϊλή – Τη Μεγάλη Πέμπτη κρίνεται αν θα αποφυλακιστεί

Evripos 90FM

Στην 29η Διεθνή Έκθεση Agrotica Expo ο Σίμος Κεδίκογλου (βίντεο)

Evripos 90FM

Κόντρα Μητσοτάκη με Τσίπρα στη Βουλή: «Δεν ζητήσατε ποτέ συγγνώμη για το Μάτι και τη Μάνδρα» (video)

Evripos 90FM