Κοινωνία

ΕΦΕΤ – Προσοχή: Ανάκληση προϊόντων της Kinder λόγω πιθανής παρουσίας σαλμονέλας

«Ο ΕΦΕΤ ενημερώθηκε από το Σύστημα Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), σχετικά με την προληπτική ανάκληση συγκεκριμένων παρτίδων των προϊόντων Kinder Schokobons των 46 gr & 125 gr και Kinder Surprise maxi των 100 gr, λόγω πιθανής παρουσίας σαλμονέλας» όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Θυμίζουμε πως παρόμοιες αποφάσεις πάρθηκαν και στην Γαλλία, με την ανησυχία να εντείνεται πια και στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τα προϊόντα με αριθμούς παρτίδας:

Και συνεχίζει η ανακοίνωση του ΕΦΕΤ: «Καλούνται οι καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί τις συγκεκριμένες παρτίδες των ανωτέρω προϊόντων να μην τα καταναλώσουν και να επικοινωνήσουν με το τμήμα εξυπηρέτησης καταναλωτών της εταιρείας «Ferrero International S.A. Greece ΜΕΠΕ» στην ηλεκτρονική διεύθυνση info.ferrero.gr@ferrero.com.

Σχετικά με την προληπτική ανάκληση των εν λόγω προϊόντων ο ΕΦΕΤ έχει ενημερωθεί και από την επιχείρηση Ferrero International S.A. Greece ΜΕΠΕ.

Ο ΕΦΕΤ διενεργεί σχετικούς ελέγχους και παρακολουθεί την εξέλιξη του θέματος σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή».

Σχετικά Άρθρα

Βοιωτία: Απάτη με το εμβολιαστικό voucher των 150 ευρώ και λεία 16.000 ευρώ

Evripos 90FM

Αλλαγές στην κυβέρνηση: Αντικαθίστανται ή μετακινούνται 13 γενικοί και ειδικοί γραμματείς !

Evripos 90FM

Σχέδιο «έκτακτης ανάγκης» εν όψει Χριστούγεννων -Ποια μέτρα εξετάζονται για ανεμβολίαστους και «κόκκινες» περιοχές

Evripos 90FM