Τοπικά νέα

Γ. Κελαϊδίτης: Αναβάθμιση του Γηπέδου Αλιβερίου!

 

Η εργασία μας για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των συμπολιτών μας σε όλη την Εύβοια είναι συνεχής και περνά μέσα από τη στενή συνεργασία με τους συνοδοιπόρους μας στον Ά βαθμό της Αυτοδιοίκησης.

Μεταξύ πολλών σημαντικών θεμάτων που διεξοδικά συζητήσαμε στη χθεσινή μας συνάντηση μαζί με τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό, το Δήμαρχο Κύμης Αλιβερίου Θανάση Μπουραντά και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Νίκο Μπαράκο, η παράδοση της οριστικής μελέτης για την «Αναβάθμιση αποδυτηρίων και κατασκευή στεγάστρου Δημοτικού Γηπέδου Αλιβερίου», έργο το οποίο η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έχει ήδη εντάξει στο Τεχνικό της Πρόγραμμα με συνολικό προϋπολογισμό €140.000.

Το έργο περιλαμβάνει την αναβάθμιση των αποδυτηρίων και WC θεατών, την επισκευή της υφιστάμενης κερκίδας με πλήρη αντικατάσταση των υφιστάμενων καθισμάτων, την κατασκευή νέας μεταλλικής κερκίδας διαστάσεων 30μ.*6μ. χωρητικότητας 300 επιπλέον θέσεων, την κατασκευή μεταλλικού στεγάστρου της νέας κερκίδας διαστάσεων 30μ.*7μ. με ύψος τα 8μ.και τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου.

Δρομολογούμε άμεσα τις διαδικασίες για την απαραίτητη προγραμματική σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου, και δημοπρατούμε εντός του προσεχούς καλοκαιριού

Σχετικά Άρθρα

Εύβοια – ΔΕΔΔΗΕ : Δείτε σε ποιές περιοχές θα γίνουν διακοπές ρεύματος σήμερα

Evripos 90FM

Έτοιμα να υποδεχθούν μαθητές και εκπαιδευτικούς τα σχολεία του Δήμου Χαλκιδέων.

Evripos 90FM

Στ. Ελλάδα: Ολοκληρώθηκαν οι πληρωμές της πρώτης δόσης για τους αγρότες

Evripos 90FM