
Ο συναγερμός στην Κάρυστο για τον αγνοούμενο ψαροντουφεκά σήμανε το βράδυ της Τετάρτης.
Σε συναγερμό έχει τεθεί από το βράδυ της Τετάρτης το λιμεναρχείο Καρύστου καθώς σύμφωνα με πληροφορίες αγνοείται ψαροντουφεκάς στην ευρύτερη περιοχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο αγνοούμενος είναι 44 ετών και είχε βουτήξει στο βόρειο τμήμα της Καρύστου στα νερά του Αιγαίου.
Από τις μέχρι στιγμής έρευνες έχουν βρεθεί κάποια αντικείμενα του ψαροντουφεκά με τον ίδιο να αναζητείται από το λιμενικό.
Κατά πληροφορίες ο 44χρονος έπεσε στη θάλασσα μαζί με τρεις φίλους του.
Οι έρευνες για τον αγνοούμενο άνδρα συνεχίζονται με τη συμμετοχή και της ομάδα διάσωσης Εύβοιας sar 312.
Το Χρονικό
Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα, λίγο πριν της 12 χθες το βράδυ έπεσε μέσα σε γκρεμό 20 μέτρων πλησίον της Ιεράς Μονής Γαλατάκη. Δύο από τους επιβαίνοντες τραυματίστηκαν ελαφρά.
Άμεσα κατέφτασε στο σημείο η Πυροσβεστική υπηρεσία, 2 ασθενοφόρα, αστυνομικοί του ΑΤ Λίμνης αλλά και μέλη από το Σωματείο Εθελοντών Διασωστών Δασοπυροσβεστών Ελυμνίων.
Το σημείο είναι ιδιαίτερα δύσβατο και αυτό δυσκόλεψε τις δυνάμεις που έφτασαν για βοήθεια στους επιβαίνοντες
