Κοινωνία

Τραγικό δυστύχημα: Νεκρός άνδρας σε χωράφι – Βρέθηκε με κομμένο λαιμό από αλυσοπρίονο

Τραγικός είναι ο τρόπος που έχασε την ζωή ο 35χρονος άνδρας κοντά στα Χανιά, που βρέθηκε σε χωράφι με κομμένο τον λαιμό του από αλυσοπρίονο 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 11 το πρωί όταν ο άτυχος άνδρας βρισκόταν με την σύζυγό του και ένα ακόμα άτομο σε χωράφι στην περιοχή Κατσιβελιανά στο Σέλινο των Χανίων. Ο 35χρονος με τη χρήση αλυσοπρίονου επιχείρησε να κόψει ξύλα ωστόσο, το μηχάνημα του ξέφυγε από τα χέρια με αποτέλεσμα να κοπεί ο λαιμός του.

Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος ενώ, ο έντρομος φίλος του αλλά και η σύζυγός του σε κατάσταση σοκ ειδοποίησαν τις αρχές.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας αλλά και το ΕΚΑΒ με τους διασώστες όμως να μην μπορούν να του προσφέρουν κάποια βοήθεια.

 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΒΑ: Διανομή τροφίμων και ειδών καθαριότητας – Δείτε τις περιοχές

Evripos 90FM

Επιβεβαίωση evripos 90fm.gr: Β. Εύβοια – Παραδόθηκαν από το ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη αλυσοπρίονα στο χωριό Μονοκαρυά! !

Evripos 90FM

Πληρώνεται το επίδομα παιδιού – Η ημερομηνία του Σεπτεμβρίου

Evripos 90FM