xxxxxxx

ΠΑΟ: Την ερχόμενη εβδομάδα η μεταβίβαση μετοχών

Σήμερα αναμένεται να εγκριθεί ο φάκελος που κατατέθηκε στην ΕΕΑ για τα εννέα μέλη του σωματείου «Παναθηναϊκή Συμμαχία 2012». Σύμφωνα με πληροφορίες η μεταβίβαση των μετοχών του Γιάννη Β.Βαρδινογιάννη μετατέθηκε για τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Το θέμα είναι τυπικό, ενώ στις 2 Ιουλίου θα ξεκινήσει η εγγραφή μελών. Η σελίδα του σωματείου στο facebook πάντως δέχθηκε επίθεση από οπαδούς του Ολυμπιακού και γι’ αυτό στον λογαριασμό στο twitter αναφερόταν:

«Ο λογαριασμός στο Facebook δέχτηκε επίθεση από κόκκινα Group με σκοπό να μας ρίξουν. Ενοχλούμε πολύ με την παρουσία μας! Είχαν μάθει αλλιώς…». Και συμπλήρωναν: «Πίσω από το Σωματείο δεν κρύβεται τίποτε άλλο πέρα από το προφανές. Η αγάπη του κόσμου του ΠΑΟ για την μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας».

protothema.gr

 

Σχετικά Άρθρα

Συστάσεις Μαρινάκη σε οργανωμένους

Evripos 90FM

Σαμαράς: Τι να κάνω, να σπρώξω τη χώρα στον γκρεμό;

Evripos 90FM

Εκδίκηση στη Φιλαδέλφεια και τελικός!

Evripos 90FM