Τοπικά νέα

Εύβοια: Απεγκλωβισμός οχήματος στον Πούρνο

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Στις 11:50 το πρωί της Παρασκευής το Κέντρο της ΠΟΒ4Χ4 δέχθηκε κλήση για SAMURAI σε ανατροπή σε δύσβατη περιοχή στο ρέμα Καλυβιώτικα στην ευρύτερη περιοχή του χωρίου Πουρνός της Κεντρικής Ευβοιας.

Με την ανακοίνωση στην ομάδα άμεσα ανταποκρίθηκε ο Συντονιστής της ΠΟΒ4Χ4 για την Ευβοια Vagelis Gagaris o οποίος και κινητοποίησε τα μέλη της ομάδας Fetesclub4x4. Ολοι μαζί ξεκίνησαν (3 οχήματα, Βαγγέλης και Μπάμπης με Vitara, Ναυσικά με Vitara, Ανθούλα και Αντώνης με Vitara) στις 12:20 για τη θέση του συμβάντος.

Στις 13:30 ο απεγκλωβισμός του οχήματος ολοκληρώθηκε και οι εθελοντές συνόδευσαν το όχημα έως την Ερέτρια για τεχνικό έλεγχο και βαλβολίνες.

Για μια ακόμα φορά αναδείχθηκε ο πολυσήμαντος ρόλος των οργανωμένων συλλόγων 4Χ4 σε μια περιοχή. Αθλητές της Μηχανοκίνησης, φύλακες των βουνών μας, άλλο κοινωνικό έργο όπου και όταν απαιτηθεί αλλά και, ουσιαστική συμβολή για να έχουμε και όλοι οι τετρακίνητοι ένα ασφαλέστερο περιβάλλον να χαιρόμαστε και να εξελισσόμαστε στο χόμπι μας.

Οι Fetesclub4x4 αποδεικνύουν καθημερινά ότι είναι αποδεδειγμένα “όλα αυτά” και σίγουρα και πολλά άλλα παραπάνω.
Συγχαρητήρια σε όλους!

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμος Χαλκιδέων για την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία

Evripos 90FM

20η Ανάβαση Κύμης -“ΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ” 28-29 Μαΐου 2022

Evripos 90FM

Αρτάκη – Θεοφάνεια και κοπή βασιλόπιτας πάνω σε καΐκι

Evripos 90FM