Τοπικά νέα

Ρουμελιώτης Θοδωρής: ”Τα καλοκαίρια μας είναι για να μετράμε μπάνια με τα παιδιά μας όχι να μετράμε φωτιές. Πρέπει να μπει ένα στοπ”

 

Ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Θοδωρής Ρουμελιώτης με τον Συνδυασμό του Φάνη Σπανού έχει αποδείξει ότι είναι ένας υποψήφιος, που δεν φοβάται να πει την γνώμη του αλλά κυρίως να στηρίξει τον τόπο του.

«Όλη η Ελλάδα πονά από το αρνητικό ρεκόρ σε φωτιές φέτος. Η Ελλάδα διανύει ένα τουριστικά πολύ καλό καλοκαίρι. Ακόμα ποιο συγκεκριμένα η Βόρεια Εύβοια παρά το γεγονός ότι είναι ένας πονεμένος τόπος και από φωτιές και από πλημύρες, διανύει μία πολύ καλή τουριστική σεζόν με την στήριξη και την αγάπη του κόσμου που την βάζουν μπροστά σε επισκεψιμότητα, καθώς και όλη η Εύβοια από άκρη σε άκρη είναι μαγευτική και άξια να την προβάλουμε για τα τοπικά της χαρίσματα.»

«Πρέπει να προστατεύσουμε τον τόπο μας, την χώρα μας, να παρθούν απαραίτητα μέτρα για την «δασοπροστασία».

«Μπορούμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε και να βάλουμε ένα λιθαράκι σε όλο αυτό. Τα καλοκαίρια μας είναι για να περνάμε ωραία με τις οικογένειες μας και να μετράμε μπάνια με τα παιδιά μας όχι να μετράμε φωτιές. Πρέπει να μπει ένα στοπ σε όλο αυτό.»

 

Σχετικά Άρθρα

Συνεχίζονται οι εργασίες για την κατασκευή του νέου 26ου Δημοτικού σχολείου Χαλκίδας.

Evripos 90FM

Πανελλαδικά ΜΜΕ γράφουν για την Χαλκίδα : Ένας προορισμός 365 μέρες το χρόνο!

Evripos 90FM

Εύβοια: Διανομή Τροφίμων και Ειδών Καθαριότητας στους Ωφελούμενους του ΤΕΒΑ

Evripos 90FM