Εύριπος 90FM

Με ποιους συνεργάζεται η Adele για το νέο της άλμπουμ

 

Μάθαμε μόλις την περασμένη εβδομάδα τα ευχάριστα νέα σχετικά με την επιστροφή της Adele στο στούντιο για το πολυαναμενόμενο, τρίτο προσωπικό της άλμπουμ και πλέον σιγά σιγά πληροφορούμαστε και τις συνεργασίες που θα περιλαμβάνει το «25».

Έτσι, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «The Mirror», η τραγουδίστρια θα συνεργαστεί με τον frontman των One Republic, Ryan Tedder, ο οποίος στο παρελθόν έχει γράψει μεγάλες επιτυχίες για καλλιτέχνες όπως η Beyonce και η Leona Lewis.

«H Adele και ο Ryan βρίσκονταν στο στούντιο τις περισσότερες ημέρες της περασμένης εβδομάδας, καθώς τη βοηθούσε με την ηχογράφηση κάποιων κομματιών. Είναι ενθουσιασμένη που ένας τόσο ταλαντούχος συνθέτης και ερμηνευτής δουλεύει μαζί της, ενώ και για τον Ryan είναι τεράστιο προνόμιο», ανέφερε χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, σχετικά με τη συνεργασία των δύο μουσικών.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον τους καρπούς αυτής της συνεργασίας!

 

 

Σχετικά Άρθρα

Γέννησε η Σακίρα

Evripos 90FM

Χωρίς το περουκίνι του ο John Travolta!

Evripos 90FM

Lady Gaga: «Το γυμνό δεν είναι κάτι παράξενο, είμαι συνέχεια γυμνή»

Evripos 90FM