Τοπικά νέα

Ξεκινούν οι δηλώσεις συμμετοχής για «Τα Γαϊτανάκια του Ευρίπου 2024» στη Χαλκίδα

Για ακόμη μια χρονιά, ο Δήμος Χαλκιδέων διοργανώνει τον θεσμό «Γαϊτανάκια του Ευρίπου», στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου για το φετινό «Θαλασσινό Καρναβάλι Χαλκίδας».
 
Μικροί και μεγάλοι χορευτές, Πολιτιστικοί Σύλλογοι, σχολεία και ανεξάρτητες ομάδες, από όλη την Ελλάδα, πλέκουν το δικό τους γαϊτανάκι, σε στεριά και θάλασσα και καταλήγουν στην μεγαλύτερη χορευτική αλυσίδα, 1500 ατόμων και άνω, χορεύοντας τον Ευβοϊώτικο Καβοντορίτικο στην παραλία της Χαλκίδας, από την παλαιά Γέφυρα έως και τον προβλήτα Αγίου Νικολάου.
 
Η φετινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 και ώρα 11:30, στην παραλία της Χαλκίδας.
Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν και να γίνουμε όλοι ένα, στο πιο εντυπωσιακό νησιώτικο γλέντι με το Νίκο Οικονομίδη, την Κυριακή Σπανού και την ορχήστρα τους, μπορούν να συμπληρώσουν το Δελτίο Συμμετοχής (είναι αναρτημένο και στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Χαλκιδέων) και να το στείλουν από σήμερα, Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024 έως και την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024, στο εξής email: doappex@gmail.com .
 
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 2221351171 και 2221061071.
 

Σχετικά Άρθρα

Δήμος Θηβαίων: Ενημερωτική συνάντηση με Πυροσβεστική Υπηρεσία για την αντιπυρική περίοδο 2022

Evripos 90FM

Σπανός – Λαμία: Ψηφίστηκαν σε Νόμο η χρήση γης και οι όροι δόμησης και ρυμοτομίας για το Διοικητήριο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Evripos 90FM

Επιμελητήριο Ευβοίας: Στήριξη στις επιχειρήσεις για την συμμετοχή τους στην Έκθεση Lamia Expo

Evripos 90FM