Πολιτική

Τσαπουρνιώτης: Ο δρόμος προς την Πούντα άνοιξε μετά από δεκαετίες αναμονής!

Με μεγάλη χαρά ο Δήμαρχος Μαντουδιού, Κύμης και Αγίας Άννας, Γιώργος Τσαπουρνιώτης, ανακοίνωσε την ολοκλήρωση των ασφαλτοστρώσεων στον οικισμό Πούντα, στην Δημοτική Κοινότητα Κοτσικιάς.

Ο οικισμός Πούντα, για δεκαετίες, περίμενε υπομονετικά την ασφαλτόστρωση των δρόμων του. Η Δημοτική Αρχή, με αίσθηση ευθύνης και δέσμευσης προς τους πολίτες, έκανε πράξη αυτό το χρόνιο αίτημα.

Η ασφαλτόστρωση στην Πούντα αποτελεί μόνο την αρχή. Η Δημοτική Αρχή έχει προγραμματίσει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου.

“Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των κατοίκων σε κάθε γωνιά του Δήμου μας”, δήλωσε ο κ. Τσαπουρνιώτης. “Συνεχίζουμε με ακάματο ζήλο και με σχέδιο, υλοποιώντας έργα υποδομής που προσφέρουν ασφάλεια και ευημερία στους πολίτες.”

 

Σχετικά Άρθρα

Εισβολή στην Ουκρανία: Άλμα 34% στο ρεύμα – Στα ύψη το πετρέλαιο, καταρρέει η Wall Street

Evripos 90FM

Τσίπρας: Οι στιγμές είναι κρίσιμες, ελπίζω να πάνε όλα καλά

Evripos 90FM

Η Κατερίνα Καζάνη Φέρνει στην Βουλή την Κατάσταση του Τάφου του Γιάννη Σκαρίμπα

Evripos 90FM