Ποδόσφαιρο

Έφυγε πάλι το στέγαστρο στο Παγκρήτιο

Ζημιές υπέστη και πάλι το στέγαστρο του Παγκρητίου Σταδίου, κατά τη διάρκεια της νύχτας, λόγω των θυελλωδών ανέμων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κομμάτια του στεγάστρου αποκολλήθηκαν.

Συνεργεία του δήμου από το πρωί “ξηλώνουν” το στέγαστρο προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα από την αποκόλληση κομματιών του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου ΑΕ ΟΤΑ, λόγω των φθορών που  υπέστη το στέγαστρο, από τους δυνατούς ανέμους, όλα τα τμήματα και οι δραστηριότητες του Παγκρητίου, δεν θα λειτουργήσουν, για λόγους ασφαλείας, σήμερα Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015 και  αύριο Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015.

Τα μέλη του Γυμναστηρίου του Παγκρητίου Σταδίου, μπορούν να εξυπηρετούνται  στο  Γυμναστήριο του  Δημοτικού Αθλητικού Πνευματικού Κέντρου Ηρακλείου στις Πατέλες.

Σχετικά Άρθρα

Πάει για ρεκόρ καριέρας ο Μήτρογλου…

Evripos 90FM

«Χρόνια Πολλά» από τη FIFA στον Ολυμπιακό

Evripos 90FM

Δύο συλλήψεις για τους πυροβολισμούς στο πούλμαν της Φενέρμπαχτσε

Evripos 90FM