Ειδήσεις

400 κιλά κοκαΐνη στο ράντσο της Πάρις Χίλτον

 Βρήκαν 400 κιλά κοκαΐνης στο ράντσο της Πάρις Χίλτον

Σε μπελάδες φαίνεται πως έχει μπει η διάσημη κληρονόμος Πάρις Χίλτον η οποία στο παρελθόν είχε συλληφθεί για κατοχή ναρκωτικών.

Τώρα όμως φαίνεται πώς έχει μεγαλύτερα μπλεξίματα καθώς η αστυνομία σε έρευνα που έκανε στο ράντσο της στην Κόστα Ρίκα βρήκε 400 κιλά κοκαΐνης και 1.500.000 δολάρια σε μετρητά.

Τα ναρκωτικά ήταν κρυμμένα μέσα σε ένα μικρό αεροπλάνο, το οποίο βρισκόταν στο διάδρομο προσγείωσης στο ράντσο Horizonte, το οποίο ανήκει στην οικογένεια Χίλτον.

H αστυνομία διεξάγει έρευνες για να διαπιστώσει εάν τα ναρκωτικά έχουν σχέση με την γνωστή οικογένεια ή αν κάποιοι χρησιμοποιούσαν το ιδιωτικό τους αεροδρόμιο για να περάσουν λαθραία την κοκαΐνη.

Μέχρι στιγμής, η αστυνομία έχει συλλάβει τρεις άνδρες από τη Νικαράγουα και έναν Κοσταρικανό, ο οποίος ήταν υπάλληλος στο αγρόκτημα της οικογένειας Hilton.

 

Σχετικά Άρθρα

Κορονοϊός:Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για νέα μέτρα – Τι θα γίνει με Γυμνάσια και Λύκεια

Evripos 90FM

Τα 58 νέα επαγγέλματα που πρέπει να βάλουν POS ως τον Μάρτιο

Evripos 90FM

Διασωληνωμένος στο Ιπποκράτειο o ανήλικος που καταπλακώθηκε από καγκελόπορτα

Evripos 90FM