Σε συνέντευξη του ο υπουργός Υγείας υποστήριξε ότι «αντί να δώσεις φακελάκι που είναι καταδικαστέο και μετά βδελυγμίας το καταδικάζω, αντί να πας σε ιδιωτική κλινική λέμε, δώστε νόμιμη αμοιβή το απόγευμα. Όταν πας με πληρωμή το απόγευμα δεν παίρνεις τη σειρά κανενός».
Ο κ. Γεωργιάδης κατά τη συνέντευξή του είπε ότι «δεν υπάρχει δωρεάν Υγεία. Σήμερα στο ΕΣΥ δεν πληρώνουμε τα απογευματινά ιατρεία; Δωρεάν στη ζωή δεν υπάρχει τίποτα. Η δωρεάν Υγεία είναι οι φόροι μας. Δωρεάν Υγεία δεν υπάρχει γιατί όλα τα πληρώνει το κράτος από τους φόρους».
Ο ίδιος υποστήριξε ότι το ενδιαφέρον για τα απογευματινά χειρουργεία είναι πολύ μεγάλο και όπως είπε «την πρώτη εβδομάδα έχει γίνει χαμός». Επίσης, πρόσθεσε ότι «μέσα στο σύστημα βάζουμε το Ταμείο Ανάκαμψης και 50.000 δωρεάν χειρουργεία».
Αναφερόμενος ξανά στα φακελάκια είπε ότι «τα κυνηγάμε πάρα πολύ. Προσωπικά τα σιχαίνομαι. Δεν με ενοχλεί μόνο το μαύρο χρήμα αλλά όλο αυτό έχει και μία αίσθηση κοινωνικής αδικίας γιατί κάποιος παίρνει τη σειρά του άλλου».