Ειδήσεις

Αντιπυρική θωράκιση για τις δασικές περιοχές του Δήμου Ερέτριας!

Σημαντικό έργο πυροπροστασίας, ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ περίπου, ξεκινά άμεσα στις δασικές περιοχές του Δήμου Ερέτριας. Στόχος, η θωράκιση της περιοχής από τις πυρκαγιές και η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Το έργο, το οποίο θα υλοποιηθεί αυστηρά εντός τριμήνου, περιλαμβάνει:

Συντήρηση δασικών δρόμων με πλευρικούς καθαρισμούς
Δημιουργία αντιπυρικών ζωνών
Ειδικές δασοτεχνικές εργασίες αντιπυρικής προστασίας

Για την υλοποίηση του έργου, ο Δήμαρχος Νίκος Γουρνής και ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Κώστας Ζαχαριάς επισκέφτηκαν τον Δασάρχη Χαλκίδας Αντώνη Ακριώτη και την προϊσταμένη δασοπόνο Ολυμπία Αποστόλου.

Συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες του έργου και επιβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία μεταξύ Δήμου και Δασαρχείου, με στόχο την προστασία των δασών και την ασφάλεια των δημοτών.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Δασάρχη για τις ενέργειές του και τόνισε τη δέσμευση του Δήμου για άριστη συνεργασία, προς όφελος των δημοτών.

Η αντιπυρική θωράκιση των δασικών περιοχών του Δήμου Ερέτριας αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και την πρόληψη των πυρκαγιών. Η άριστη συνεργασία μεταξύ Δήμου και Δασαρχείου εγγυάται την επιτυχή υλοποίηση του έργου και την προστασία των δασών μας.

Σχετικά Άρθρα

Προς νέα παράταση φορολογικών δηλώσεων

Evripos 90FM

Η συνδρομητική υπηρεσία που ανακοινώθηκε για Facebook και Instagram

Evripos 90FM

Σήφης Βαλυράκης: Το υπόμνημα των ψαράδων που προφυλακίστηκαν για τον θάνατο του

Evripos 90FM