ΔημοφιλήΕιδήσεις

Δήμος Χαλκιδέων: Πνιγμένος στα σκουπίδια και τα μπάζα, πνιγμένος και στην αδιαφορία;

Το καλοκαίρι είναι μπροστά μας όμως το πρόβλημα με τα σκουπίδια φαίνεται ότι δεν έχει τελειωμό στον Δήμο Χαλκιδέων με τους πολίτες να αναφέρουν στα sosial ότι τους έχουν πνίξει τα σκουπίδια, ενώ έχουν ενημερώσει εδώ κα αρκετό χρονικό διάστημα το αρμόδιο τμήμα καθαριότητας του Δήμου χωρίς να έχει δοθεί κάποια λύση..
Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται και ζητούν απαντήσεις απο τους αρμόδιους και υπεύθυνους καθαριότητας των περιοχών για το σοβαρότατο πρόβλημα που έχει προκύψει χωρίς να παίρνουν απάντηση…

Σκουπίδια και μπάζα στοιβαγμένα εκτός κάδων σε πλήθος γειτονιών, έχουν μετατρέψει κατοικημένες περιοχές σε χωματερές.

Το Πάσχα πέρασε και τα σκουπίδια κοσμούσαν τους δρόμους των περιοχών  ενώ μέχρι και οι πολυσύχναστες Αλυκές είχαν ανάλογη εικόνα σε κομμάτι της ακτής που δεν υπάρχουν μαγαζιά.
Άραγε τι πρέπει να γίνει ώστε να καθαριστούν όλα αυτά τα σκουπίδια που έχουν συσσωρευτή… να μπει καλά το καλοκαίρι και να μιλάμε για φωτιές σε ότι αφορά τις περιοχές που είναι παρατημένα μπάζα και ξερόκλαδα?

Η όποιος δεν μπορεί να πληρώσει ξαπλώστρα να αφήνει την πετσέτα του πάνω στα σκουπίδια;

Η να περιμένουμε τους εθελοντές να κάνουν την δουλειά;

Η ρήση “η καθαριότητα είναι η μισή Αρχοντία” έρχεται στο μυαλό. Οι καθαρές πόλεις φέρνουν ικανοποίηση στους κατοίκους και προσελκύουν τουρίστες. Ο Δήμος Χαλκιδέων, με την τουριστική του ταυτότητα, οφείλει να δώσει άμεσα λύσεις στο πρόβλημα των σκουπιδιών, διασφαλίζοντας ένα υγιεινό και αισθητικά ευχάριστο περιβάλλον για όλους.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Κιβωτός του Κόσμου: Νέες καταγγελίες για σκληρές τιμωρίες σε ανήλικα παιδιά – Τι λέει πρώην εργαζόμενη

Evripos 90FM

be.teka.gov.gr: Σε λειτουργία η πλατφόρμα για την επικουρική ασφάλιση των νέων

Evripos 90FM

Σοκ! Πέταξε τα ανήλικα ανίψια της από το μπαλκόνι και μετά πήδηξε και αυτή

Evripos 90FM