Ειδήσεις

Δημοτική Συγκοινωνία στη Σκύρο: Τέλος η Αναμονή!

Ο δήμαρχος Σκύρου, Κυριάκος Αντωνόπουλος, ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας της δημοτικής συγκοινωνίας στο νησί, γεγονός που αποτελεί πάγιο αίτημα κατοίκων και επισκεπτών εδώ και χρόνια.

Η συνεργασία με το ΚΤΕΛ Ν. Ευβοίας, που κατέχει το δικαίωμα εκμετάλλευσης της δημόσιας συγκοινωνίας στη Σκύρο, έλαβε σάρκα και οστά χάρη στην κοινή θέληση και προσπάθεια και των δύο πλευρών.

Η δοκιμαστική περίοδος που ξεκίνησε στις 23 Ιουλίου 2024, θέτει τα θεμέλια για μια ευρύτερη συνεργασία στο μέλλον. Ο χρόνος θα δείξει πώς θα αξιολογηθούν οι δρομολογιακές επιλογές και οι ανάγκες των πολιτών.

Σύμφωνα με τον κ. Αντωνόπουλο, η Σκύρος δε “ανακάλυψε τον τροχό”, καθώς όλα τα συγκοινωνιακά μέσα θεωρούνται απαραίτητα και αλληλοσυμπληρώνονται.

Η αμοιβαία εμπιστοσύνη αποτέλεσε το κλειδί για την υλοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας. Ο δήμαρχος Σκύρου ευχαρίστησε θερμά τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Ευβοίας, κ. Νίκο Σμπιλίρη, και τους συνεργάτες του για την υποστήριξη της πρότασης, την πίστη τους στην ιδέα και τον ενθουσιασμό τους για την υλοποίησή της.

Η έναρξη λειτουργίας της δημοτικής συγκοινωνίας στη Σκύρο αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των κατοίκων και της εμπειρίας των επισκεπτών. Πλέον, η μετακίνηση στο νησί γίνεται πιο εύκολη και προσιτή για όλους.

Σχετικά Άρθρα

ΟΠΕΚΕΠΕ: Σήμερα η πληρωμή 200 εκατ. ευρώ σε 630.000 δικαιούχους

Evripos 90FM

Κοινωνικός τουρισμός: Άνοιξε η πλατφόρμα – Δείτε ποιοι είναι οι δικαιούχοι, πώς γίνεται η αίτηση

Evripos 90FM

Πολύ Υψηλός Κίνδυνος Πυρκαγιάς στον Δήμο Χαλκιδέων: Συστάσεις για Πολίτες

Ρεβέκκα Ζιώμα