ΕιδήσειςΚοινωνία

Δωρεά δύο μηχανημάτων εύρεσης φλεβών στο Γενικό Νοσοκομείο Κύμης

Το Γενικό Νοσοκομείο Κύμης εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και Φίλων Παιδιών με νεοπλασματική ή άλλη σοβαρή για την υγεία τους ασθένεια “ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», και την κα. Ματίνα Κυριάκου για την πολύτιμη δωρεά δύο μηχανημάτων εύρεσης φλεβών.

Τα μηχανήματα αυτά, τα οποία παραδόθηκαν στις 28 Ιουνίου, θα τοποθετηθούν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και στο Παιδιατρικό Τμήμα του νοσοκομείου, συμβάλλοντας σημαντικά στην ποιοτική περίθαλψη των ασθενών, ιδίως των μικρών παιδιών.

Η δωρεά αυτή αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της αλληλεγγύης και της κοινωνικής ευθύνης του Συλλόγου “ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», προς το Γενικό Νοσοκομείο Κύμης και τους ασθενείς του.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της προς τον Σύλλογο και την κα. Κυριάκου, διαβεβαιώνει ότι τα δωρεάθεντα μηχανήματα θα αξιοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προς όφελος των ασθενών.

Σχετικά Άρθρα

Χαλκίδα: Πράσινο Φως για “2 Γέφυρες + 4 Ακτές” – 24 εκατομμύρια για Έργα Υποδομής

Evripos 90FM

Νότια Καρυστία: Σε εξέλιξη η επιχείρηση διάσωσης παράνομων μεταναστών – Εντοπίστηκαν και άλλοι κρυμμένοι

Evripos 90FM

Ρόδος: Καταθέτει σήμερα πρόσωπο-«κλειδί» για την υπόθεση βιασμού της 8χρονης -Αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή

Evripos 90FM