Ειδήσεις

Εύβοια: Τι αποκάλυψε η Αντιδήμαρχος Ερέτριας Βούλα Αμερικάνου για τον παλαιοχριστιανό που εργαζόταν εξ αποστάσεως

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση των παλαιοχριστιανών στην Κορινθία που έμεναν για χρόνια σε λαγούμι και ο πατέρας εργαζόταν στον Δήμο Ερέτριας.

Η Αντιδήμαρχος Οικονομικών και αναπληρώτρια Δημάρχου του δήμου Ερέτριας, Βούλα Αμερικάνου, έκανε σημαντικές αποκαλύψεις σε συνέντευξή της στον Evripo 90fm.

Σύμφωνα με την κ. Αμερικάνου, παρά την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να επικοινωνήσει με τον 45χρονο παλαιοχριστιανό, όπου μετά απο έλεγχο διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε φυσική παρουσία του εργαζόμενου και τον κάλεσαν να πάει στην υπηρεσία του Δήμου. Ακόμα, αναφέρθηκε ότι ο εν λόγω παλαιοχριστιανός είχε υποβάλει αίτηση μετάταξης στον δήμο Ερέτριας, δηλώνοντας διεύθυνση στον Ωρωπό, ενώ στην πραγματικότητα διέμενε στην Κορινθία.

Η Δημοτική Αρχή δεν έμεινε άπραγη απέναντι σε αυτές τις αποκαλύψεις και κινήθηκε άμεσα, εφαρμόζοντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος για τέτοιες περιπτώσεις. Ο παλαιοχριστιανός κλήθηκε σε απολογία για τις πράξεις του.

Επίσης, η κ. Αμερικάνου αποκάλυψε ότι ο παλαιοχριστιανός είχε προσληφθεί και εργαζόταν ως εργάτης καθαριότητας για κάποιο χρονικό διάστημα μεταφέρθηκε στο γραφείο κίνησης. Είναι κάτι που ερευνούμε.

Καθώς αναφέρθηκε και στην εξ αποστάσεως εργασία και τις αρμοδιότητες που είχε  στον Δήμο.

Η Δημοτική Αρχή υπόσχεται ότι θα διερευνήσει κάθε πτυχή της υπόθεσης και θα λάβει τα αναγκαία μέτρα για την αντιμετώπιση των παραβάσεων.

Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη

 

Σχετικά Άρθρα

Τύμπανα πολέμου στο Αιγαίο – Η Ρωσική «αρκούδα» ξύπνησε και δεν αστειεύεται!

Evripos 90FM

Frontex: Ισραηλινό drone θα περιπολεί στο Αιγαίο

Evripos 90FM

ΗΠΑ: Αστυνομικός πυροβόλησε 11χρονο που είχε καλέσει για βοήθεια

Evripos 90FM