ΕιδήσειςΤοπικά νέα

Εύβοια: Υπάλληλος του Δήμου Ερέτριας ο παλαιοχριστιανός που δουλεύει με τηλεργασία από το λαγούμι – Τι δηλώνει ο Δήμαρχος Ερέτριας Ν. Γουρνής

Ο πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών δουλεύει ως δημόσιος υπάλληλος στον Δήμο Ερέτριας και μάλιστα εξ’ αποστάσεως μέσω ίντερνετ!
Ο πατέρας της οικογένειας ο 45χρονος παλαιοχριστιανός στην Κόρινθο, ονόματι Μανώλης, εργάζεται κανονικά ώς δημόσιος υπάλληλος στο δήμο Ερέτριας τα τελευταία 3 χρόνια όπου και είχε πάρει μετάταξη απο άλλο Δήμο.
Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Ερέτριας Νίκο Γουρνή ο εν λόγο 45χρονος εργάζεται στον Δήμο της Ερέτριας εξ’ αποστάσεως μέσω ίντερνετ..

Ο Δήμαρχος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο 45χρονος εργάζεται στον Δήμο Ερέτριας εξ’αποστάσεως και από όταν παρέλαβε τον Δήμο αρχές του χρόνου του έστειλε έγγραφα να παρουσιαστεί.
”Είχα ένα έγγραφο από τον αντιδήμαρχο ότι δεν παρουσιαζόταν εδώ. Στις 16 Ιανουαρίου του έστειλα έγγραφο και επειδή δεν παρουσιάστηκε του έστειλα και άλλο έγγραφο στις 13 Φεβρουαρίου όπου κα τον καλώ σε απολογία γιατί δεν παρουσιάστηκε. Παρόλα αυτά όμως επειδή τα ψάχνουμε τώρα… τις δουλειές που του είχαν αναθέσει τις είχε κάνει όλες”.

 

Σχετικά Άρθρα

Βέροια: Ομολόγησε η 29χρονη ότι έριξε το μωρό στο φράγμα του Αλιάκμονα

Evripos 90FM

Στην 4η μεγάλη έκθεση «Κρασί – Μέλι – Λάδι – Ελιά» ο Φάνης Σπανός

Evripos 90FM

Κορονοϊος ! Σήμερα 36 θάνατοι, 347 διασωληνωμένοι , 2601 κρούσματα ! Τα 42 στην Εύβοια !

Evripos 90FM