Ειδήσεις

«Γάζωσαν» με 8 σφαίρες έμπορο και εξαφανίστηκαν με λευκό αγροτικό

 

Επεισόδιο με πυροβολισμούς το απόγευμα της Παρασκευής – Το θύμα ασχολείται με το εμπόριο και είναι στενός φίλος γνωστού τράπερ

Επεισόδιο με πυροβολισμούς πριν από λίγο στη Λεωφόρο Φυλής στα Λιόσια. Άγνωστοι που επέβαιναν σε λευκό αγροτικό όχημα, πλησίασαν και άνοιξαν πυρ εναντίον 31χρονου Ρομά γνωστής οικογένειας τραυματίζοντας τον στο πόδι.

Το θύμα δέχθηκε περίπου 8 σφαίρες, διεκομίσθη στο Θριάσιο Νοσοκομείο, ενώ άνδρες της Άμεσης Δράσης και της ΟΠΚΕ που μετέβησαν στο σημείο, «χτενίζουν» την περιοχή για να εντοπίσουν τους πιστολέρο με το λευκό αγροτικό. Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως το θύμα είναι στενός φίλος γνωστού τράπερ με τον οποίο έχουν γυρίσει βίντεο κλιπ στα Δυτικά Προάστια ενώ ασχολείται με το εμπόριο.

 

Πηγή: πρώτο θέμα

Σχετικά Άρθρα

Απαράδεκτη πράξη βαρβαρότητας στη Χαλκίδα: Σκύλος πετάχτηκε σε κάδο και κάηκε ζωντανός

Evripos 90FM

Παράταση σε επιδόματα και βοηθήματα ανεργίας

Evripos 90FM

Νίσυρος: «Έδινε προφυλακτικά και ερωτικά παιχνίδια στα παιδιά» – Απειλές δέχονται οι οικογένειες των θυμάτων

Νίκη Σμπιλίρη