Ειδήσεις

Ιωάννα Παλιοσπύρου: “Ανησυχώ για την αποφυλάκιση της Κακαράντζουλα – Δεν έχει μετανιώσει”

Στο ενδεχόμενο αποφυλάκισης της γυναίκας που της επιτέθηκε σε 1,5 χρόνο από τώρα, αλλά και στον χωρισμό της από τον άνθρωπο που τη στήριξε στις δύσκολες στιγμές που ακολούθησαν, αναφέρθηκε σε συνέντευξή της η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Αρχικά για την κατηγορούμενη, η Ιωάννα Παλιοσπύρου είπε ότι παραμένει αμετανόητη για τις πράξεις της. Πιο αναλυτικά, δήλωσε: «Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι, δεν μου είναι πολύ ευχάριστο δεν με κάνει να νιώθω ασφαλής. Πολύ δύσκολο συναίσθημα αλλά αν το σκεφτείς με τη λογική ότι ένας άνθρωπος σε έχει κυνηγήσει κυριολεκτικά για να σε σκοτώσει μία δύο και τρεις και πέντε φορές και δεν έχει μετανιώσει παρόλο που έχει συλληφθεί και έχει περάσει δύσκολα στη φυλακή. Αν όλα αυτά δεν τον έχουν κάνει να μετανοήσει, τότε ναι ανησυχώ».

Όσο για το εφετείο από την πλευρά της κατηγορουμένης, η Ιωάνα Παλιοσπύρου εξήγησε: «Ο στόχος της είναι να μειώσει την ποινή της» πρόσθεσε και ξεκαθάρισε ότι: «Δεν βρίσκω λογική πάνω σε αυτό». Ακόμη, αναφέρθηκε στην αγωγή που θα κάνει στα αστικά δικαστήρια για να λάβει την αποζημίωση που δικαιούται. Όσο για τα χρήματα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου τόνισε: «Δεν θέλω προσωπικά χρήματα, Θέλω να πάνε στο ίδρυμά μου προς υποστήριξη των εγκαυματιών».

Σε ερώτηση αν είχε στήριξη από κάποιον στη ζωή της, μετά την επίθεση, η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε για τον άντρα που ήταν στο πλευρό της. «Μπορώ να πω ότι ήμουν αρκετά τυχερή σε αυτό το κομμάτι που από πολύ νωρίς βρέθηκε κάποιος άνθρωπος που ήταν δίπλα μου και πραγματικά μου έδειξε την αγάπη και τον έρωτά του, σε μια περίοδο πολύ δύσκολη για μένα, που τότε δεν μπορούσα να το ζήσω και να το ευχαριστηθώ εκατό τοις εκατό, όμως ήταν εκεί. Πλέον δεν είναι στη ζωή μου, ήρθαν έτσι τα πράγματα, που δεν είναι» ανέφερε.

Η επίθεση με βιτριόλι
Στις 20 Μαΐου του 2020 η είδηση πως μια 34χρονη στην Καλλιθέα δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Στις 15 Σεπτεμβρίου του 2021, η Ιωάννα Παλιοσπύρου εθεάθη για πρώτη φορά στο δικαστήριο, μετά την επίθεση. Με την ειδική λευκή μάσκα στο πρόσωπό της, λευκό καπέλο και ειδικούς επιδέσμους στα χέρια της έφτασε στο δικαστήριο, την ίδια ώρα που πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί έξω από τη δικαστική αίθουσα για να της δείξει τη συμπαράστασή του.

Η 36χρονη δράστιδα, Έφη Κακαράντζουλα, κρίθηκε ένοχη και καταδικάσθηκε σε 15ετή κάθειρξη για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, η οποία μέχρι και σήμερα προσπαθεί να αποκαταστήσει την υγεία της, με θεραπείες εντός Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό.

 

Σχετικά Άρθρα

“Στηρίζουμε τη Λουκία: Φιλανθρωπικό Παζάρι από τους Εθελοντές Χαλκίδας ΓΕΑ “Γέφυρα Εκτάκτων Αναγκών”

Evripos 90FM

Καταστήματα: Θα ανοίξουν την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, μετά την Black Friday

Evripos 90FM

Εκτροχιάστηκε βαγόνι στη Χαλκίδα

Evripos 90FM