Ειδήσεις

Ήταν ο κύριος σεισμός στην Κρήτη τα 6,3 ρίχτερ;

Ο διευθυντής ερευνών του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου σεισμολόγος Γεράσιμος Χουλιάρας. Τα επόμενα 24ωρα θα ξέρουμε αν είναι ο κύριος σεισμός !

Πρόκειται για έναν ισχυρό σεισμό 6,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ 23 χιλιόμετρα νότια νοτιοανατολικά της πόλης της Ζάκρου.

Είναι υποθαλάσσιος σεισμός, βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή του επονομαζόμενου ελληνικού τόξου εκεί όπου είναι η ζώνη καταβύθισης της αφρικανικής πλάκας. Και πέρυσι είπε ο κ. Χουλιαρας που μίλησε στο protohema.gr θέμα είχαμε έναν σεισμό περίπου 6 Ρίχτερ στην περιοχή. Εξετάζουμε το φαινόμενο ενδεχομένως πρόκειται για τον κύριο σεισμό αλλά αυτό θα το ξέρουμε τα επόμενα 24ωρα»

Σχετικά Άρθρα

Ευχές απο τον Ευάγγελο Φαλίδα, Ιατρό / Περιφερειακό Σύμβουλο

Νίκη Σμπιλίρη

Καταστροφική Πυρκαγιά Βόρειας Εύβοιας: Ζητούνται Ευθύνες με Ομαδική Μήνυση – “Δεν Ξεχνάμε, Δεν Συγχωρούμε, Προχωράμε Μέχρι Τέλους”

Evripos 90FM

Δίπλωμα οδήγησης στα 17 – Ψηφίζεται αύριο το νομοσχέδιο

Evripos 90FM