Ειδήσεις

Κολωνάκι: Ποια σενάρια εξετάζουν οι Αρχές για την πτώση του 13χρονου κοριτσιού από τον έκτο όροφο πολυκατοικίας!

Το συμβάν σημειώθηκε στις 19:30 το απόγευμα της Δευτέρας – Το κορίτσι νοσηλεύεται στο «Παίδων» – Η μαθήτρια φέρεται να ήρθε σε ρήξη με τον πατέρα της
Ένα δέντρο στο οποίο «έσκασε» το 13χρονο κοριτσάκι από τον 6ο όροφο του διαμερίσματος της οδόυ Σπευσίππου στο Κολωνάκι, ήταν αυτό που ανέκοψε την σφοδρότητα της πτώσης και του έσωσε τη ζωή. Την ώρα που η μικρή μαθήτρια νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου Παίδων, οι αστυνομικοί προσπαθούν να συνθέσουν το παζλ της υπόθεσης για να ξεκλειδώσουν το μυστήριο της πτώσης στο κενό.

Πληροφορίες του protothema.gr λένε ότι στην έρευνα των αστυνομικών, όλα τα σενάρια παραμένουν ανοικτά. Έτσι, αυτό που εξετάζεται, εκτός από το ενδεχόμενο του ατυχήματος, είναι να προηγήθηκε πριν την πτώση κάποιος διαπληκτισμός της μικρής με τον πατέρα της, καθώς το παιδί ζει στο διαμέρισμα του Κολωνακίου με τον έναν γονέα γιατί έχει χάσει τη μητέρα του από πολύ μικρή ηλικία. Δηλαδή, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, η μαθήτρια φέρεται να ήρθε σε ρήξη με τον πατέρα της, να κλείστηκε θυμωμένη στο δωμάτιό της και λίγο αργότερα θολωμένη να προέβη σε αυτή την κίνηση. Αυτό λένε κάποιες μαρτυρίες, τις οποίες οι αστυνομικοί προσπαθούν να επιβεβαιώσουν.

 Το συμβάν σημειώθηκε στις 19:30. Κάτοικοι της περιοχής, είδαν το σώμα του κοριτσιού στην άσφαλτο. Ήταν αναίσθητη, ο πατέρας της καλούσε σε βοήθεια, ενώ η οικιακή βοηθός έχασε τις αισθήσεις της και σωριάστηκε λιπόθυμη. Το παιδί μεταφέρθηκε στο «Παίδων», όπου για προληπτικούς λόγους οδηγήθηκε στην εντατική, χωρίς όμως μέχρι στιγμής, όπως λένε οι πληροφορίες, να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

Σχετικά Άρθρα

Bloomberg: Τα 4 σενάρια για την επόμενη ημέρα των εκλογών

Evripos 90FM

 Μεγάλο Σάββατο στις 18:00 η έλευση του Αγίου Φωτός στην Ελλάδα

Evripos 90FM

Διθέσιο παραμένει τελικά το Δημοτικό Σχολείο Πηλίου Ευβοίας – Τι είπαν κάτοικοι στον evripo 90fm.gr

Evripos 90FM