Ειδήσεις

Μόνο ηλεκτρονικά οι πλειστηριασμοί για χρέη προς το Δημόσιο από τον Μάιο

Υποχρεωτικά με ηλεκτρονικό τρόπο θα γίνονται οι πλειστηριασμοί επί ακινήτων για χρέη προς το Δημόσιο από την 1η Μαΐου 2018. Επίσης με ηλεκτρονικό τρόπο θα μπορούν να διενεργούνται και οι πλειστηριασμοί επί κινητών πραγμάτων για οφειλές προς το Δημόσιο.

Το απόγευμα της Παρασκευής κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία για την επέκταση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών ακινήτων και για χρέη προς το Δημόσιο, στο πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για την ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης, το οποίο αναμένεται να ψηφιστεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Όπως αναφέρεται στην τροπολογία, «για τους πλειστηριασμούς που έχει ήδη οριστεί να πραγματοποιηθούν με φυσικό τρόπο οποτεδήποτε μετά την 30η Απριλίου 2018, ο προϊστάμενος της αρμόδιας υπηρεσίας, υποχρεούται στη γνωστοποίηση της μεταβολής του τρόπου διενέργειας του πλειστηριασμού».

Σχετικά Άρθρα

Βασάνισαν 55χρονη στο σπίτι της και άρπαξαν κοσμήματα αξίας €1 εκατ.

Evripos 90FM

“Πάνε να το κουκουλώσουν”

Evripos 90FM

Κάμερες σε σχολεία

Evripos 90FM