Ειδήσεις

Νησί των Ονείρων: Μεταμορφώνουμε το όνειρο σε πραγματικότητα – Καθαρισμός και προστασία!

Η Δημοτική Αρχή Ερέτριας απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους τοπικούς συλλόγους και εθελοντές πολίτες, προκειμένου να συμμετάσχουν σε μια συλλογική προσπάθεια καθαρισμού του Νησιού των Ονείρων Ερέτριας. Η δράση θα λάβει χώρα το τριήμερο 9 έως 11 Ιουλίου, με ώρα έναρξης στις 8 το πρωί κάθε ημέρα.

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η ομαδική αντιμετώπιση της ρύπανσης που παρατηρείται στο νησί, συμβάλλοντας στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και στην ανάδειξη της ομορφιάς του. Η συνεργασία όλων κρίνεται απαραίτητη, καθώς η συλλογική προσπάθεια αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία του εγχειρήματος.

Επιπλέον, η Δημοτική Αρχή, σε συνεργασία με το Δασαρχείο Χαλκίδας, έχει ήδη προβεί σε μια εκτεταμένη επιχείρηση καθαρισμού. Η δράση αυτή έρχεται να συμπληρώσει τις προσπάθειες, με στόχο την απομάκρυνση και των πευκοβελονών που έχουν συσσωρευτεί στο νησί. Η απομάκρυνσή τους κρίνεται απαραίτητη για τη μείωση των κινδύνων πυρκαγιάς, ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες.

Καλούμε, λοιπόν, όλους όσους επιθυμούν να συμβάλλουν στην προστασία του Νησιού των Ονείρων, να συμμετάσχουν ενεργά στην εθελοντική δράση καθαρισμού. Η παρουσία και η συνεισφορά του καθενός θα αποτελέσει πολύτιμη βοήθεια για την επίτευξη του κοινού μας στόχου.

Ας ενώσουμε δυνάμεις και ας αποδείξουμε, για άλλη μια φορά, το αίσθημα ευθύνης και την αγάπη μας για το φυσικό περιβάλλον του τόπου μας!

Σχετικά Άρθρα

Το ένοχο μυστικό για το θρίλερ με τον Βαγγέλη

Evripos 90FM

Ιερή… φάμπρικα στα Φάρσαλα

Evripos 90FM

Στις 13 Ιουλίου οι μισθοί Δημοσίου!

Evripos 90FM