Ειδήσεις

Ο Δήμαρχος Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας καλεί σε εγρήγορση ενόψει επικίνδυνης κακοκαιρίας

Ο Δήμαρχος Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας, κ. Γιώργος Τσαπουρνιώτης, προέβη σε δήλωση μετά την ολοκλήρωση της έκτακτης συνεδρίασης του Περιφερειακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Εύβοιας. Σκοπός της συνεδρίασης ήταν η προετοιμασία και η διασφάλιση της ετοιμότητας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που ενδέχεται να προκληθούν από την επικίνδυνη κακοκαιρία που αναμένεται να πλήξει τη βόρεια και κεντρική Εύβοια από το βράδυ της Παρασκευής 19 Απριλίου έως το πρωί του Σαββάτου 20 Απριλίου.

Ο κ. Τσαπουρνιώτης τόνισε την ανάγκη για αυξημένη προσοχή από τους πολίτες και τους προέτρεψε να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας. Επισημαίνεται ότι η ένταση και η γεωγραφική κατανομή των φαινομένων δύναται να είναι απρόβλεπτες, καθιστώντας απαραίτητη την λήψη μέτρων αυτοπροστασίας.

Ο Δήμος Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων που ενδέχεται να προκύψουν. Τα συνεργεία του Δήμου θα βρίσκονται σε επιφυλακή για την άμεση παρέμβαση όπου χρειαστεί.

Ο Δήμαρχος Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας καλεί σε εγρήγορση ενόψει επικίνδυνης κακοκαιρίας-evripos-90fm.gr

Σχετικά Άρθρα

«Πιστεύω στο Θεό, Αυτός με έσωσε»: Το θαύμα που έζησε η 21χρονη Μιχαέλα στο τρένο του θανάτου, συγκλονίζει η μαρτυρία της

Evripos 90FM

ΕΦΕΤ: Ανακαλείται παρτίδα καπνιστής πέστροφας – Εντοπίσθηκε το μικρόβιο Listeria

Evripos 90FM

Δημοσκόπηση MARC: Διψήφιο προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ – Το δείγμα για τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ !

Evripos 90FM