Ειδήσεις

Παρουσίαση Εναλλακτικών Σεναρίων Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΤΠΣ) Κύμης – Αλιβερίου

Την Τετάρτη 8 Μαΐου 2024, στις 18.30, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου στα Κριεζά, Ευβοίας, παρουσίαση των Εναλλακτικών Σεναρίων για την ανάπτυξη του Δήμου.

Ο Δήμος Κύμης – Αλιβερίου συγκαταλέγεται στους πρώτους 6 δήμους που εντάσσονται στο μεγάλο πρόγραμμα πολεοδομικής μεταρρύθμισης της χώρας. Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια (ΤΠΣ) θα θεσμοθετήσουν χρήσεις γης, όρους και περιορισμούς δόμησης, οικιστικές και προς πολεοδόμηση εκτάσεις, περιοχές προστασίας και σημεία ανάπτυξης παραγωγικών δραστηριοτήτων, θέτοντας τις βάσεις για την μελλοντική ανάπτυξη του Δήμου.

Η παρουσίαση των Εναλλακτικών Σεναρίων του ΤΠΣ Κύμης – Αλιβερίου αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για τους πολίτες, τους φορείς και τους ενδιαφερόμενους να ενημερωθούν για τις προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής και να εκφράσουν τις απόψεις και τις προτάσεις τους.

Καλούμε όλους τους πολίτες να παρευρεθούν στην παρουσίαση και να συμβάλλουν ενεργά στον σχεδιασμό του μέλλοντος του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου.

 

Σχετικά Άρθρα

Στο «τσακ» γλίτωσε η Γη από το πέρασμα ηλιακής καταιγίδας το 2012!

Evripos 90FM

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αρχίζει αύριο η δίκη για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας

Evripos 90FM

Κακοκαιρία Μπιάνκα: Απαγορεύεται η κυκλοφορία φορτηγών στην Εγνατία Οδό

Evripos 90FM