ΔημοφιλήΕιδήσεις

“Πληρωμή τελών κυκλοφορίας: Μόνο μία μέρα απομένει για την προθεσμία!”

Με μόλις μία μέρα να απομένει για τη λήξη της προθεσμίας πληρωμής των τελών κυκλοφορίας για τους οδηγούς οχημάτων, η πίεση αυξάνεται. Οι ιδιοκτήτες οχημάτων πρέπει να είναι προσεκτικοί και να τηρούν την προθεσμία πληρωμής μέχρι την 29η Φεβρουαρίου 2024, ώστε να αποφύγουν πρόστιμα και κυρώσεις από τις αρμόδιες αρχές. Η ΑΑΔΕ παρέχει τη δυνατότητα πληρωμής μέσω της πλατφόρμας myCar, με τρεις διαφορετικούς τρόπους, για να διευκολύνει τους ιδιοκτήτες οχημάτων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΑΑΔΕ, τα ειδοποιητήρια πληρωμής τελών κυκλοφορίας 2024 είναι διαθέσιμα από την εφαρμογή myCAR.

Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων μπορούν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας μέσω της πλατφόρμας myCar της ΑΑΔΕ με τρεις τρόπους.
1. Με χρήση των στοιχείων πρόσβασης του taxisnet (ΑΦΜ και κωδικός πρόσβασης).
2. Με χρήση του ΑΦΜ και του αριθμού κυκλοφορίας του οχήματος.
3. Με τη χρήση του ΑΦΜ και του αριθμού ταυτότητας του ιδιοκτήτη του οχήματος.

Είναι σημαντικό να τηρηθεί η προθεσμία πληρωμής των τελών κυκλοφορίας, καθώς η καθυστέρηση μπορεί να οδηγήσει σε πρόστιμα και κυρώσεις από τις αρμόδιες αρχές. Επίσης, η έγκαιρη πληρωμή των τελών είναι σημαντική για την ομαλή λειτουργία του οδικού δικτύου και την διασφάλιση της ασφάλειας στον δρόμο.

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες σχετικά με την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ ή να επικοινωνήσετε με τον φοροτεχνικό σας.

Σχετικά Άρθρα

Πανελλήνιες 2023: Ποιοί υποβάλλουν Μηχανογραφικό ως 25/5 – Οι αλλαγές

Evripos 90FM

Η Ελλάδα στέλνει πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού ανοιχτά των συνόρων Ισραήλ – Λιβάνου

Evripos 90FM

IIF: Κίνδυνος αποσταθεροποίησης της παγκόσμιας οικονομίας

Evripos 90FM