Πολιτική

Γιάννης Κοντζιάς: Ένα ακόμα όνειρο γίνεται πραγματικότητα στην Ιστιαία!

Με μεγάλη χαρά, ο Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού, κ. Γιάννης Κοντζιάς, ανακοίνωσε την ολοκλήρωση ενός ακόμα σημαντικού έργου για την περιοχή: την μετατροπή του παλιού δημοτικού σχολείου της Κοκκινομηλιάς σε ένα σύγχρονο κέντρο περιβαλλοντικής και ιστορικής πληροφόρησης για τη Βόρεια Εύβοια.

Χάρη στην γενναιόδωρη χορηγία της ELPEDISON, το όραμα του Δήμου έλαβε σάρκα και οστά. Το κέντρο, το οποίο θα λειτουργήσει ως κόμβος γνώσης και ενημέρωσης, θα προσφέρει στους μαθητές, στους δημότες, στους επισκέπτες και στους επαγγελματίες της περιοχής:

Εκθέσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα για το περιβάλλον και την ιστορία της Βόρειας Εύβοιας.
Χώρους για έρευνα και μελέτη με πρόσβαση σε πλούσια βιβλιοθήκη και ψηφιακό αρχείο.
Αίθουσες για εκδηλώσεις και ημερίδες.
Χώρους φιλοξενίας για ερευνητές και επισκέπτες.
Ο κ. Κοντζιάς εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση του έργου, τονίζοντας ότι αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό βήμα προς την ανάπτυξη και την προβολή της περιοχής. Το νέο κέντρο αναμένεται να γίνει πόλος έλξης για ντόπιους και ξένους, προσφέροντας παράλληλα στους μαθητές πολύτιμες γνώσεις και εφόδια για το μέλλον.

Σύντομα, το κέντρο θα ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό, προσκαλώντας όλους να αγκαλιάσουν το νέο κόσμημα της Βόρειας Εύβοιας και να στηρίξουν αυτό το σημαντικό έργο.

Σχετικά Άρθρα

ΚΙΝΑΛ: Την Τρίτη θα ανακοινώσει ο Ανδρέας Λοβέρδος ποιον στηρίζει στον β΄γύρο

Evripos 90FM

Παραιτείται από ηγέτης του Θηβέτ ο Δαλάι Λάμα

Evripos 90FM

Ζεμπίλης:” Από το ΕΚΑΒ παραχωρήθηκε το νέο ασθενοφόρο στην Ιστιαία και όχι από δωρεά”

Evripos 90FM