ΠολιτικήΤοπικά νέα

Παράταση Λειτουργίας Υποθηκοφυλακείου στην Ιστιαία: Η Ανακοίνωση της Βουλευτή Κατερίνας Καζάνη στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Evripo 90fm

Με δηλώσεις της στον ραδιοφωνικό σταθμό Evripo 90fm, η Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Εύβοιας, Κατερίνα Καζάνη, ανακοίνωσε την παράταση της λειτουργίας του υποθηκοφυλακείου Ιστιαίας μέχρι τις 21 Ιουνίου. Η απόφαση αυτή έρχεται να ανακόψει τα σχέδια για την κατάργηση του υποθηκοφυλακείου που είχε προγραμματιστεί για τις 29 Φεβρουαρίου.

Η Βουλευτής εξέφρασε την ανησυχία της για την καθυστέρηση στην ψηφιοποίηση των αρχείων του υποθηκοφυλακείου, καθώς η διαδικασία δεν έχει ακόμα ξεκινήσει. Η παράταση της λειτουργίας αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς τη διασφάλιση της πρόσβασης των πολιτών σε υπηρεσίες και την προστασία των δικαιωμάτων τους.

Οι δικηγόροι και οι συμβολαιογράφοι της περιοχής έχουν καταθέσει υπόμνημα και αναφορά στο υπουργείο, ενώ η κ.Καζάνη έχει αναλάβει πρωτοβουλίες για τη διατήρηση του υποθηκοφυλακείου μέχρι την ολοκλήρωση της ψηφιοποίησης των αρχείων. Η προστασία των δικαιωμάτων των πολιτών και η διατήρηση των υπηρεσιών που εξυπηρετούν την τοπική κοινότητα πρέπει να αποτελούν προτεραιότητα για τις αρχές.

Η  Κατερίνα Καζάνη και οι τοπικοί εκπρόσωποι συνεχίζουν να παρακολουθούν την εξέλιξη του θέματος και να αγωνίζονται για τη διατήρηση του υποθηκοφυλακείου στην Ιστιαία. Η προστασία των δικαιωμάτων των πολιτών και η διασφάλιση της ποιότητας ζωής στην περιοχή πρέπει να αποτελούν πάντα προτεραιότητα για τις αρχές και τους εκπροσώπους τους.

Η κατάργηση του υποθηκοφυλακείου θα είχε αρνητικές επιπτώσεις στην πρόσβαση των πολιτών σε υπηρεσίες και στη διαχείριση των ακινήτων τους. Είναι, λοιπόν, επιτακτική η ανάληψη δράσης για την εξασφάλιση της συνέχισης της λειτουργίας του υποθηκοφυλακείου μέχρι την ολοκλήρωση της ψηφιοποίησης των αρχείων.

Η  Κατερίνα Καζάνη και οι τοπικοί εκπρόσωποι συνεχίζουν να παρακολουθούν την εξέλιξη του θέματος και να αγωνίζονται για τη διατήρηση του υποθηκοφυλακείου στην Ιστιαία. Η προστασία των δικαιωμάτων των πολιτών και η διασφάλιση της ποιότητας ζωής στην περιοχή πρέπει να αποτελούν πάντα προτεραιότητα για τις αρχές και τους εκπροσώπους τους.

Σχετικά Άρθρα

1ο Πρότυπο ΓΕΛ Χαλκίδας: Εκδήλωση ευαισθητοποίησης για τον παιδικό καρκίνο

Evripos 90FM

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών στο Σχηματάρι

Evripos 90FM

Μοσκοβισί: Δεν θα παραμείνει η Ελλάδα στο ευρώ με κάθε κόστος

Evripos 90FM