Πολιτική

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ευβοίας ο Νίκος Λυσιγάκης με την παράταξη του Φάνη Σπανού

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος είναι ο  Νίκος Λυσιγάκης με τον συνδυασμό «Επιμένουμε στην Καρδιά της Ελλάδας» του Φάνη Σπανού.

 

Νίκος Λυσιγάκης είναι Διεθνολόγος | Σύμβουλος Στρατηγικής Πολιτικής & Επικοινωνίας και είναι έτοιμος για πολύ δουλειά αφού όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: Ο τόπος μας δεν αλλάζει με ευχολόγια αλλά με πολύ δουλειά.

 

Όπως έγραψε και ο ίδιος σε post του στο facebook

”Στην Εύβοια για να περάσουμε στη νέα εποχή χρειάζεται να ενώσουμε δυνάμεις. Χρειαζόμαστε να δουλέψουμε σε άλλες ταχύτητες σε μια στιγμή που η χώρα αλλάζει. Η πίστη μου σε αυτή την ευκαιρία, με σπρώχνει μπροστά.

Συστρατεύομαι με την ομάδα του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού, για να πετύχουμε περισσότερα. Θέλω με τις δικές μου δυνάμεις να στηρίξω την έντιμη και ουσιαστική προσπάθεια, που ο ίδιος και η ομάδα του έχουν ξεκινήσει και να ενθαρρύνουμε μαζί ακόμα περισσότερους ανθρώπους της γενιάς μας, να βγουν μπροστά, σε κάθε επίπεδο.

Χρειάζομαι βοήθεια; ΝΑΙ. 

Είμαι υποψήφιος για πρώτη φορά. Εάν μπορείς να μιλήσεις για μένα σε κάποιον στην Εύβοια και τη Σκύρο, είναι η πιο δυνατή βοήθεια.

Αν θες να με βοηθήσεις, μίλησε του για μένα, στείλε του τη σελίδα μου https://lysigakis.gr ή σύστησε ‘τον μου για να τον συναντήσω.”

 

Σχετικά Άρθρα

Πριν το τέλος Ιανουαρίου η απάντηση της τρόικας για τους υπερχρεωμένους

Evripos 90FM

Τα πρώτα ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων ανακοίνωσε η παράταξη ΑΜΕΣΑ του Γιώργου Σπύρου

Evripos 90FM

ΥΠΕΞ: «Πρωτοφανής πρόκληση» η επίσκεψη Ερντογάν στα κατεχόμενα Βαρώσια

Evripos 90FM