Πολιτική

Νέα ανακοίνωση υποψηφιοτήτων της δημοτικής κίνησης Άμεσα

Η δημοτική κίνηση Άμεσα με υποψήφιο Δήμαρχο, τον Γιώργο Σπύρου συνεχίζει την ανακοίνωση υποψηφιοτήτων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων.
Στη δημοτική μας ομάδα συμμετέχουν:

• Έφη Κορδώνη


Η Έφη Κορδώνη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαλκίδα. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.
Έχει δραστηριοποιηθεί επί σειρά ετών ως μέλος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και ως ταμίας του εκπολιτιστικού συλλόγου Φάρου Αυλίδας. Δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα και στην οικογενειακή επιχείρηση εστίασης. Είναι κάτοικος Φάρου Αυλίδας.

• Ελένη Κούτρα


Η Ελένη Κούτρα κατάγεται από τον Άγιο Νικόλαο (Μπούρτζι) και έχει 3 παιδιά. Είναι πτυχιούχος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΕΚΠΑ. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται στα εκπαιδευτικά προγράμματα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και του Μπαχρέιν της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας στην Τανάγρα και παράλληλα ασχολείται με πιστοποιήσεις ενηλίκων σε Αραβόφωνες και Ευρωπαϊκές χώρες.

 

• Αντώνης Σαββίδης


Ο Αντώνης Σαββίδης είναι ελεύθερος επαγγελματίας και έμπορος. Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Το ενδιαφέρον του να αλλάξει η πόλη μας, κυρίως στην καθημερινότητά της αλλά και αναπτυξιακά, αποτέλεσε την ώθηση, να συμμετέχει στη δημοτική κίνηση «Άμεσα». Είναι κάτοικος Κανήθου Χαλκίδας.

Θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες ανακοινώσεις κι άλλων υποψηφιοτήτων.

 

Σχετικά Άρθρα

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου

Evripos 90FM

Στο Λιμεναρχείο Καρύστου ο Θ. Ζεμπίλης

Evripos 90FM

Εγκαίνια πολιτικού γραφείου του υπ. Βουλευτή Εύβοιας Αλέξανδρου Θεοδώρου στην Κύμη

Evripos 90FM