Πολιτική

“Η ΝΕΑ ΠΟΛΗ αναδεικνύει τις προκλήσεις και τις ανάγκες της τοπικής κοινότητας στην πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου”

Η ΝΕΑ ΠΟΛΗ αναδεικνύει τις προκλήσεις και τις ανάγκες της τοπικής κοινότητας με δυναμική παρουσία στην πρώτη Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας του Δημοτικού Συμβουλίου, με καίριες ερωτήσεις για το ΕΕΕΕΚ Χαλκίδας και τη διέλευση καλωδίου υψηλής τάσης στην κοινότητα του Μύτικα.

Η επικεφαλής του Συνδυασμού “Νέα πόλη Άννα Παππά” εκφράζει την ανησυχία της για την αόριστη απάντηση της Δημάρχου σχετικά με το ΕΕΕΕΚ και τις ενέργειες για την κατασκευή του νέου κτιρίου. Καλεί τη Δήμαρχο να δείξει περισσότερη πολιτική βούληση και δράση για την επίλυση του προβλήματος που αντιμετωπίζουν εδώ και 17 χρόνια τα παιδιά με αναπηρία.

Όσον αφορά τη διέλευση του καλωδίου υψηλής τάσης στην κοινότητα του Μύτικα, η ΝΕΑ ΠΟΛΗ υπογραμμίζει τη στήριξή της προς τους κατοίκους και τα δίκαια αιτήματά τους. Με δυναμικές κοινοτοποιήσεις και παρεμβάσεις, η ΝΕΑ ΠΟΛΗ επιδεικνύει τη δέσμευσή της να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της τοπικής κοινότητας.

Η ΝΕΑ ΠΟΛΗ καλεί τη Δημάρχο να λάβει συγκεκριμένα μέτρα και να προχωρήσει σε δράσεις που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πολιτών.

Σχετικά Άρθρα

Ερντογάν: Οι τρεις λόγοι που κάνει «κράτει» μέχρι τον Οκτώβριο

Evripos 90FM

Πόλεμος στην Ουκρανία: Σολτς και Μακρόν άσκησαν πίεση στον Πούτιν για άμεση εκεχειρία

Evripos 90FM

ΛΟΥΚΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ: Μηνυτήρια Αναφορά κατέθεσε ο υπ. Περιφερειάρχης, Λουκάς Αποστολίδης, στην Εισαγγελία του Πρωτοδικείου Λαμίας.

Evripos 90FM