Πολιτική

Νέα Προθεσμία για Στεγαστική Συνδρομή των Πληγέντων από την Κακοκαιρία Θάλεια μετά από Παρέμβαση της Καζάνη

Σημαντική εξέλιξη σημειώθηκε στο ζήτημα της καθυστερημένης καταβολής της Στεγαστικής Συνδρομής στους πληγέντες από την κακοκαιρία Θάλεια, έπειτα από την κοινοβουλευτική παρέμβαση της Βουλευτού ΠΑΣΟΚ Κατερίνας Καζάνη.

Μετά από την ερώτηση που κατέθεσε η κα. Καζάνη με αριθμό πρωτοκόλλου 5007/03.06.2024, εκδόθηκε η Υπουργική Απόφαση 49712/ΔΑΕΦΚ-ΚΕ/Α321/20-06-2024, η οποία θεσπίζει νέα προθεσμία υποβολής αιτήσεων για συμπλήρωση των ήδη υποβληθέντων εμπρόθεσμα αιτήσεων για έκδοση Άδειας Επισκευής.

Συγκεκριμένα, η νέα προθεσμία λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2024.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται να δώσει λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλαιπωρούσε τους πληγέντες από την κακοκαιρία, οι οποίοι αντιμετώπιζαν δυσκολίες στην υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών για την έκδοση Άδειας Επισκευής και, κατ’ επέκταση, στην είσπραξη της Στεγαστικής Συνδρομής.

Η παρέμβαση της κα. Καζάνη αναδεικνύει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Βουλή των Ελλήνων στην επίλυση προβλημάτων που αγγίζουν άμεσα την καθημερινότητα των πολιτών. Η έγκαιρη και στοχευμένη κοινοβουλευτική παρέμβαση απέδειξε once again ότι η φωνή των πολιτών μπορεί να εισακουστεί και να οδηγήσει σε ουσιαστικές αλλαγές.

Επιπλέον, η νέα προθεσμία υποβολής αιτήσεων αποτελεί μια έμπρακτη δέσμευση προς τους πληγέντες, διασφαλίζοντας ότι κανένας δεν θα μείνει αβοήθητος.

Σχετικά Άρθρα

Τα μέτρα-φωτιά που απαιτεί η τρόϊκα

Evripos 90FM

Αιδηψός: Παρέμβαση Τ. Θεοδωρικάκου για το περιστατικό με το γατάκι!

Evripos 90FM

Σίμος Κεδίκογλου – Β. Εύβοια: Ενισχύουμε με κοινοτικά προγράμματα την κτηνοτροφία

Evripos 90FM